1. Haberler
  2. Magazin
  3. Sean Penn’in Aşk Hayatı ve Evlilikleri

Sean Penn’in Aşk Hayatı ve Evlilikleri

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Daha şöhretlerinin ilk yıllarında, ikisi de yıldızları yeni parlayan isimlerken, 1985-1989 yılları arasında çok konuşulan bir evlilik yapmışlardı. Müziğin kraliçesi olarak anılan Madonna ile kavgalarla ve bolca tutkuyla anılan bu dört yıllık evlilik, hüsranla sonlanmıştı.

Birbirinden güzel ünlü yıldızlarla yaşadığı birçok aşkla adı çapkın olarak anılan Sean Penn, bir kez daha gizemli bir güzelle görüntülendi.

Aradan yıllar geçtikten sonra, bu kez de Hollywood’un en güzel kadınları arasında anılan Robin Wright ile evlendi. Bu evlilik de dört yıl sürdü. Usta aktör Sean Penn, şimdi 31 yaşında olan kızı Dylan ve 28 yaşındaki oğlu Hopper‘ı bu evlilikte kucağına aldı. Sean Penn, en ses getiren ilişkilerinden birini de Charlize Theron ile yaşamıştı. Ünlü çift nişanlanmış ancak bu aşk da evlilik gerçekleşmeden sona ermişti.

Sean Penn'in Aşk Hayatı ve Evlilikleri

Usta aktör ve genç sevgilisi, hararetli bir sohbete dalmış gibi görünüyordu.

64 yaşındaki Sean Penn, “Artık bekar olduğum için çok mutluyum, o defteri kapattım.” açıklaması yaptıktan sadece birkaç ay sonra, gönül defterini henüz kapatmamış olacak ki, İspanya sokaklarında genç aktris Valeria Nicov‘u tutkuyla öperken görüntülendi. Madrid sokaklarında etraftaki insanlara aldırmadan el ele kol kola dolaşan ikili, sık sık durup birbirlerini öpmeden de duramadı.

Penn, bu aşk gecesi için rahat bir şekilde giyinmiş, siyah bir ceket ve koyu renkli bir pantolon giymişti. Hafif bir çift spor ayakkabı ile görünümünü tamamlamıştı. Güzel oyuncu Nicov ise rahat bir blazer ceketini siyah pantolonla kombinlemişti.

Sean Penn, 2023 yazını Ukraynalı oyuncu Olga Korotyayeva ile aşk yaşayarak geçirmişti.

TMZ, Nicov’un Moldovalı bir aktris olduğunu ve IMDB’sinde 2018’e kadar rol aldığı çeşitli küçük projelerin listelendiğini bildirdi. Valeria Nicov hakkında bilinen tek şey, Moldovalı bir aktris olduğu ve IMDB sayfasında 2018’e kadar rol aldığı çeşitli küçük projeler. Güzelin yaşı bilinmemekle birlikte, 20’li yaşlarında olduğu tahmin ediliyor.

Oscar’lı yıldız, ilk evliliğini Madonna ile yapmıştı.

Sean Penn'in Aşk Hayatı ve Evlilikleri

Penn, daha önce ayrılıkla ilgili açıklamalarda bulunmuş ve George’u sadece “günlük olarak” gördüğü için “evliliği mahveden” kişinin kendisi olduğunu itiraf etmişti. Çapkınlığı deyim yerindeyse dillere düşen Penn, 2016 yılında ünlü oyuncular Vincent D’Onofrio ve Greta Scacchi‘nin kızı, Avustralyalı aktris Leila George ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Sean Penn'in Aşk Hayatı ve Evlilikleri

Penn’in Robin Wright ile evliliğinden bir kızı ve bir oğlu oldu.

Penn ve yarı yaşındaki oyuncu 2020’de evlenmiş, fakat Leila George bir yıl sonra boşanma davası açarak usta oyuncudan ayrılmıştı. Sean Penn, bu kısa ömürlü evliliğin ardından karısı George’u sadece “günlük olarak” gördüğü için “evliliği mahveden” kişinin kendisi olduğunu itiraf etmişti.

Sean Penn'in Aşk Hayatı ve Evlilikleri

Sean Penn ve bir yıl evli kaldığı eşi Leila George.

Sean Penn'in Aşk Hayatı ve Evlilikleri

Sean Penn, bu üçüncü boşanmasının ardından Ukraynalı oyuncu Olga Korotyayeva ile aşk yaşamaya başlamış ve ikili, bu kez Roma sokaklarında aynı şekilde sarmaş dolaş görüntülenmişti.

Sean Penn'in Aşk Hayatı ve Evlilikleri

Sean Penn’in Aşk Hayatı ve Evlilikleri
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx