1. Haberler
  2. Magazin
  3. Selena Gomez’in Sağlık Sorunları ve Anne Olma Hayali

Selena Gomez’in Sağlık Sorunları ve Anne Olma Hayali

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Selena Gomez’in Acı Gerçekleri ve Gelecek Hayalleri

Selena Gomez'in Acı Gerçekleri ve Gelecek Hayalleri

Selena Gomez, tüm dünyada genç yaşta bir çocuk oyuncu olarak tanındı. Zamanla müzik dünyasında da yeteneğini kanıtlayarak, hem şarkıcı hem de oyuncu olarak kariyerini sürdürdü. Özellikle özel hayatı, hayranları ve medya tarafından her zaman merak konusu oldu. Gençlik yıllarındaki ilk aşkı, sık sık gündeme gelmesine neden oldu. Daha 30 yaşına bile gelmeden dünyanın en çok kazanan yıldızları arasına girdi. Bir yanda büyük bir şöhret, diğer yanda ise muazzam bir servet elde etti. Ancak hepsine rağmen hayatında hep eksik kalan bir şey vardı: Sağlık! Şimdi ise, bu konuyla ilgili acı bir gerçeği tüm samimiyetiyle paylaştı: “Doğal yollarla bir çocuk sahibi olmam zor. Çünkü yaşadığım sağlık sorunları nedeniyle, bebeğimi karnımda taşıyamam…”

Selena Gomez'in Sağlık Sorunları ve Anne Olma Hayali

DOĞAL YOLLARLA ÇOCUK SAHİBİ OLMASI MÜMKÜN DEĞİL

Bu yürek burkan açıklama, ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez’e ait. Kameralar önünde büyüyen ve şu anda 32 yaşına gelen Gomez, son dönemde Benny Blanco ile yaşadığı aşkla dikkat çekiyor. Ünlü yıldız, Vogue dergisine verdiği röportajda özel hayatına dair çarpıcı sözler sarf etti. Blanco ile olan ilişkisinin kendisini çok mutlu ettiğini ve evlilik yolunda ilerlediklerine dair söylentileri de doğruladı. Ancak bu röportaj sırasında, doğal yollarla bir bebek sahibi olamayacağını da dile getirdi. Gomez, şu şekilde açıkladı: “Ben maalesef sağlığımla ilgili birçok sorun yaşadım. Bu durum, hem benim hem de gelecekteki bebeğimin hayatını tehlikeye soktu. İşte bu, bir süredir yasını tuttuğum bir konu.”

Selena Gomez'in Sağlık Sorunları ve Anne Olma Hayali

UZUN SÜRE BUNUN YASINI TUTTU

Selena Gomez’i bu noktaya getiren, lupus hastalığı ve onunla birlikte gelen bir dizi sağlık sorunu oldu. 2013 yılında, bağışıklık sistemini etkileyen lupus hastalığı nedeniyle ciddi bir operasyon geçirdi. 2017 yılında ise böbrek nakli oldu. Eski en yakın arkadaşı Raisa Francia, ona böbreğini bağışlayarak hayata tutunmasını sağladı. Gomez, bu gerçeği sosyal medya hesabı üzerinden duyurduktan sonra, kendi bebeğini doğuramayacağını anladıktan sonra derin bir keder içinde olduğunu gizlemedi.

Selena Gomez'in Sağlık Sorunları ve Anne Olma Hayali
Selena Gomez, 2017 yılında böbrek nakli geçirdiğini sosyal medya hesabından duyurdu. O dönemde en yakın arkadaşı Raisa Francia, genç yıldıza bir böbreğini bağışladı.

EVLAT EDİNME VE TAŞIYICI ANNE YÖNTEMLERİNİ DÜŞÜNÜYOR

Ancak, bu durumda bir çözüm bulmuş gibi görünüyor. Selena Gomez, “Şimdi artık bu durumu kabullendim ve daha iyi bir yerdeyim. Taşıyıcı anne ya da evlat edinme konusunda isteği olan harika insanlar olması benim için büyük bir nimet” diyor. Çocuk sahibi olmaya kesin karar verdiğinde, bu yöntemlerden birini denemeye açık olduğunu ifade etti. Gomez, “Anne olmak için yanıp tutuşan diğer kişilerin yöneldiği çıkış yollarına minnettarım. Ben de onlardan biriyim. Bu yolculuğun nasıl olacağı konusunda heyecanlıyım… Çünkü bu biraz değişik bir yolculuk olacak” dedi. Ona göre, doğal yollarla değil, taşıyıcı anne ya da evlat edinme yöntemiyle anne olmak da bir fark yaratmayacak. Bunu şöyle açıkladı: “Günün sonunda, o nasıl olsa benim çocuğum olacak…”

Selena Gomez'in Sağlık Sorunları ve Anne Olma Hayali

HİÇ BÖYLE SEVİLDİĞİMİ HİSSETMEMİŞTİM: İlk gençlik yıllarında Justin Bieber ile büyük bir aşk yaşayan Selena Gomez, şu anda Benny Blanco ile birlikte. Bu konuda çok mutlu ve kendini şanslı hissediyor. Bunu da röportajda şu sözlerle ifade etti: “Daha önce hiç böyle sevildiğimi hissetmemiştim.”
Bu arada, Selena Gomez’in eski sevgilisi Justin Bieber’ın kısa süre önce eşi Hailey Baldwin Bieber ile evliliğinden bir erkek bebek sahibi olduğunu hatırlatalım.
Selena Gomez'in Sağlık Sorunları ve Anne Olma Hayali

Selena Gomez’in Sağlık Sorunları ve Anne Olma Hayali
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx