1. Haberler
  2. Magazin
  3. Sienna Miller’ın Anneliği ve Yeni İlişkisi

Sienna Miller’ın Anneliği ve Yeni İlişkisi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sienna Miller’ın Yeni Hayatı ve Anneliği

Sienna Miller'ın Yeni Hayatı ve Anneliği

Eski nişanlısı Tom Sturridge’den dünyaya gelen 12 yaşındaki kızı Marlowe ve genç sevgilisi Oli Green’den doğan, adını açıklamadığı 8 aylık kızıyla huzuru bulmuş gibi görünen Sienna Miller, 42 yaşında yeni bir başlangıç yapmış durumda. Aşkın ve bir kez daha anne olmanın mutluluğu yüzüne yansıyor. Geçtiğimiz günlerde 81’inci Venedik Film Festivali’nde de yer aldı.

Sienna Miller'ın Anneliği ve Yeni İlişkisi

Genç Sevgilisiyle Yeni Bir Hayat Kurdu

2000’lerin başında evli iş insanı Balthazar Getty ile yaşadığı yasak aşk nedeniyle eleştirilen Miller, 27 yaşındaki sevgilisi Oli Green ile kurduğu yeni hayatında aradığı mutluluğu bulmuş gibi görünüyor. Miller, Stellar Magazine’e verdiği röportajda, şu anda sürdürdüğü hayatına dair önemli ipuçları paylaştı. Güzel oyuncu, 12 yıl arayla, üstelik 40 yaşından sonra ikinci kez anne olmanın kendisine nasıl hissettirdiğini anlattı. “Benim 12 yıl arayla ikinci kez anne olmakla ilgili deneyimim tamamen farklı,” diyerek sözlerine başladı.

Sienna Miller'ın Anneliği ve Yeni İlişkisi

Miller, “Ben çok farklı bir insanım. İnsanlar genellikle 40 yaşından sonra anne olmanın zorluklarını söylese de ben bu konuda daha fazla konuşmayacağım. Sadece kendimi çok şanslı hissediyorum,” şeklinde duygularını ifade etti. Annelik ile kariyerini dengelemeyi her zaman başardığını vurguladı.

İkinci Kez Anne Olmanın Getirdikleri

Sekiz ay önce doğum yapan Sienna Miller, “Doğum iznimi yeni bitirdim. Bebeğim sekiz aylık oldu ve onu her yere götürebiliyorum. Ayrıca insanlar, bebeğimin ihtiyaç duyduğu anlarda benim için çekimi durdurabiliyorlar,” dedi. 2022 yılının şubat ayından bu yana 27 yaşındaki Oli Green ile birlikte olan çiftin, aşklarının ilk meyvesi olan kızları da 8 ay önce dünyaya geldi. Miller’ın neredeyse yarı yaşındaki sevgilisinden bebek sahibi olması, ilişki başlangıcında çok konuşulmuştu.

Sienna Miller'ın Anneliği ve Yeni İlişkisi

Miller, daha önce Harper’s Bazaar’a verdiği bir röportajda, “Bunu ciddiye alacağımı beklemiyordum. Ama sonra aniden aşık oldum. Genç bir sevgilim olsun diye plan yapmamıştım,” diyerek ilişkisini değerlendirdi.

Sienna Miller'ın Anneliği ve Yeni İlişkisi

Yumurta Dondurma Kararı

Geçen yıl verdiği bir röportajda, Tom Sturridge ile birlikteyken yakın çevresi ve hayranlarından ikinci çocuk baskısı gördüğünü açıklayan Miller, bu nedenle yumurtalarını dondurduğunu da belirtti. “Doğanın kadınlara zalim davrandığını” söyleyen Miller, yumurta dondurma kararını alırken, “Sonunda ben de 40 yaşında yumurtalarımı dondurdum. Gerçekten de bir bebeğe daha ihtiyacım olup olmadığına odaklandım. ‘Eğer olursa olur’ diye düşündüm,” ifadelerini kullandı.

Nişanlısı Tarafından Aldatılması

Sienna Miller, kariyerinin ilk dönemlerinde en çok konuşulan ilişkisinde Jude Law ile nişanlandı. Ancak Law, Miller’ı, Sadie Frost ile ilişkisinden dünyaya gelen çocuklarının dadısıyla aldatınca, bu ilişki sona erdi. Nişan bozuldu ve Law, kamuoyunun karşısında, aldattığı Miller’dan özür diledi. Bu olay Miller için büyük bir sarsıntıydı. Çift, zamanla tekrar bir araya geldi ama ilişkileri yine sorunlar yaşadı ve sonunda kesin olarak ayrıldılar.

Yasak Aşk ve Ayrılıklar

Ardından Sienna Miller, kariyerinde yükselirken özel hayatında da gündemden düşmedi. Evli ve dört çocuklu Balthazar Getty ile yasak bir ilişki yaşamaya başladı. Bu ilişki de basının manşetlerinden düşmedi. Getty’nin bir ailesi olmasına rağmen çift, birbirlerine karşı duydukları çekimden kaçamadı. Ancak inişli çıkışlı bir ilişki yaşadıktan sonra Miller ile Getty ayrıldı. Balthazar Getty, Miller ile olaylı ilişkisi bittikten sonra, bu ilişkinin karısı Rosetta ile evliliğini daha da güçlendirdiğini ifade etti. Çift, iki yıl ayrı kaldıktan sonra yeniden bir araya geldi.

Sienna Miller'ın Anneliği ve Yeni İlişkisi

Sienna Miller, daha sonra meslektaşı Tom Sturridge ile nişanlanmıştı. Çiftin bir kız çocuğu dünyaya geldi, ancak Marlowe bile onları bir arada tutmaya yetmedi. Miller, Sturridge’dan dünyaya gelen kızı Marlowe büyüdü ve şimdi genç sevgilisi Oli Green ile onunla olan ilişkisi sonucu dünyaya gelen 8 aylık kızıyla mutlu bir hayat sürüyor.

Sienna Miller'ın Anneliği ve Yeni İlişkisi

Sienna Miller’ın Anneliği ve Yeni İlişkisi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx