1. Haberler
  2. Magazin
  3. Sienna Miller’ın Yeni Anne Olma Deneyimi ve İlişkileri

Sienna Miller’ın Yeni Anne Olma Deneyimi ve İlişkileri

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sienna Miller’ın Yeni Hayatı ve Anne Olma Deneyimi

Sienna Miller'ın Yeni Hayatı ve Anne Olma Deneyimi

42 yaşındaki Sienna Miller, eski nişanlısı Tom Sturridge’den olan 12 yaşındaki kızı Marlowe ve genç sevgilisi Oli Green’den dünyaya gelen, adı henüz açıklanmayan 8 aylık kızıyla huzurlu bir yaşam sürdürüyor. Aşkın ve anneliğin getirdiği mutluluk, Miller’ın yüzünden okunabiliyor. Geçtiğimiz günlerde 81. Venedik Film Festivali’nde yer alarak dikkatleri üzerine çekti.

Sienna Miller'ın Yeni Anne Olma Deneyimi ve İlişkileri
GENÇ SEVGİLİSİNDE ARADIĞINI BULDU

2000’lerin başında evli iş insanı Balthazar Getty ile yaşadığı yasak aşk nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Miller, 27 yaşındaki sevgilisi Oli Green ile kurduğu yeni yaşamında aradığı mutluluğu bulmuş gibi görünüyor. Miller, Stellar Magazine’e verdiği röportajda, 12 yıl arayla ve 40 yaşından sonra ikinci kez anne olmanın kendisine hissettirdiklerini paylaştı. “İkinci kez anne olma deneyimim tamamen farklı,” diyen Miller, şöyle devam etti: “Ben çok farklı bir insanım. İnsanlar genellikle 40 yaşından sonra anne olmanın zorluklarından bahseder. Ama ben bu konuda daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Sadece kendimi çok şanslı hissediyorum.”

Sienna Miller'ın Yeni Anne Olma Deneyimi ve İlişkileri

Miller, annelik ile kariyerini dengelemenin her zaman mümkün olduğunu ve bu dengeyi sağladığını belirtti.

40 YAŞINDAN SONRA İKİNCİ KEZ ANNE OLDU

8 ay önce yeni bir doğum yapan Sienna Miller, “Doğum iznimi yeni bitirdim. Bebeğim sekiz aylık oldu ve onu her yere götürebiliyorum. Ayrıca yapımcılar, bebeğimin ihtiyaçları olduğunda benim için çekimleri durdurabiliyorlar,” dedi. 2022 yılının Şubat ayından bu yana Oli Green ile birlikte olan çift, bu ilişkilerinin ilk meyvesi olan kızlarını 8 ay önce kucaklarına aldı. Miller’ın kendisinden neredeyse yarı yaşındaki sevgilisinden bebek sahibi olması, ilişkilerinin başlarında büyük bir konuşma konusu olmuştu. Miller, daha önce Harper’s Bazaar’a verdiği röportajda, “Bunu ciddiye alacağımı düşünmüyordum. Ama sonra aniden aşık oldum. Genç bir sevgilim olsun diye plan yapmamıştım,” şeklinde ifade etmişti.

YUMURTALARINI DONDURMUŞTU

Geçen yıl verdiği bir röportajda, Miller, Tom Sturridge ile birlikteyken yakın çevresinden ve hayranlarından ikinci çocuk baskısı gördüğünü açıklamıştı. Bu baskı, onu yumurtalarını dondurma kararı almaya yönlendirmişti. Miller, “Doğanın kadınlara zalim davrandığını” belirterek bu kararı aldığını ifade etmişti. O dönemde yeni bir bebek konusunda, “Sonunda 40 yaşında yumurtalarımı dondurdum. Gerçekten de bir bebeğe daha ihtiyacım olup olmadığına odaklandım. Ben ‘eğer olursa olur’ diye düşünüyorum,” demişti.

Sienna Miller'ın Yeni Anne Olma Deneyimi ve İlişkileri
NİŞANLISI ONU ÇOCUKLARININ DADISIYLA ALDATTI

Sienna Miller, kariyerinin ilk dönemlerinde yaşadığı en çok konuşulan ilişkisini Jude Law ile yaşadı. İkili nişanlıydı, ancak Law, Miller’ı, Sadie Frost ile olan ilişkisinden dünyaya gelen çocuklarının dadısıyla aldatınca bu ilişki sona erdi. Nişan bozuldu ve Law, kamuoyunun önünde Miller’dan özür diledi. Bu olay, Sienna Miller için büyük bir sarsıntıydı. Zamanla çift tekrar bir araya gelse de, ilişkileri bir kez daha yürümeyince kesin olarak ayrıldılar.

Sienna Miller'ın Yeni Anne Olma Deneyimi ve İlişkileri
EVLİ VE DÖRT ÇOCUKLU SEVGİLİYLE YASAK AŞK YAŞADI

Daha sonra Sienna Miller, kariyerinde yükselirken özel hayatıyla da gündemden düşmedi. Evli ve dört çocuklu Balthazar Getty ile yasak bir ilişki yaşamaya başladı. Bu ilişki de basının manşetlerinden inmeyi başaramadı. Getty’nin bir ailesi olmasına rağmen, Miller ve Getty uzun süre bir arada kalmayı başardılar. Dünyanın en gözde tatil beldelerinde samimi bir şekilde görüntülendiler. Ancak bu inişli çıkışlı ilişki de uzun sürmedi ve çift yollarını ayırdı. Balthazar Getty, Sienna Miller ile olan olaylı ilişkisi bittikten sonra yaptığı bir açıklamada, bu ilişkinin karısı Rosetta ile evliliğini daha da güçlendirdiğini ifade etti. 2016’da verdiği bir röportajda, “Miller ile yaşadığım ilişki sanki başka bir hayata ait,” dedi.

Sienna Miller, daha sonra meslektaşı Tom Sturridge ile nişanlandı ve çiftin bir kız çocuğu dünyaya geldi. Ancak bu, onları bir arada tutmaya yetmedi ve Miller ile Sturridge sonunda ayrıldı.

Sienna Miller'ın Yeni Anne Olma Deneyimi ve İlişkileri

Şimdi, Miller’ın Sturridge’dan olan kızı Marlowe büyüdü ve genç sevgilisi Oli Green ile birlikte 8 aylık kızlarıyla mutlu bir hayat sürüyor.

Sienna Miller'ın Yeni Anne Olma Deneyimi ve İlişkileri

Sienna Miller’ın Yeni Anne Olma Deneyimi ve İlişkileri
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx