USD34,16
EURO38,17
GR. ALTIN2.918,51
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Sophie Turner ve Peregrine Pearson: Yeni Aşkın Hikayesi

Sophie Turner ve Peregrine Pearson: Yeni Aşkın Hikayesi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aşkın Gizemi: Sophie Turner ve Peregrine Pearson

Aşkın Gizemi: Sophie Turner ve Peregrine Pearson

Bazı ünlüler, özel hayatlarını gözlerden uzak tutmayı tercih ederler. Aşkları tam anlamıyla olgunlaşmadan kamuoyuna duyurmak istemezler. Ancak “tam zamanı” geldiğinde, bu isimlerin özel hayatları da gizli kalmaz. Rol aldığı fenomen dizi “Taht Oyunları” (Game of Thrones) ile kariyerinde hızlı bir yükseliş yakalayan İngiliz oyuncu Sophie Turner da bu isimlerden biridir.

Joe Jonas ile olan iki çocuklu evliliğini sonlandırdıktan sonra, memleketi İngiltere’ye geri dönen Turner, boşanmasının ardından aristokrat bir aileden gelen Peregrine Pearson ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi. İkili, sokaklarda el ele, göz göze ve hatta öpüşürken görüntülenmişti. 28 yaşındaki Turner, bu ilişkisi hakkında pek konuşmasa da, Pearson ile birlikteliğini resmen duyurma girişiminde bulunmadı.

SEVGİLİSİNİ SOSYAL MEDYADAN TANITTI

Ancak Joe Jonas ile resmi olarak boşandıktan sonra, artık bu konuda gizlilik kalmadı. Güzel oyuncu, dostlarıyla birlikte vakit geçirdiği bir günde çekilen fotoğraflarını paylaştığı Instagram gönderisinde, sevgilisi Peregrine Pearson’ı sosyal medya takipçileriyle “tanıştırdı.” Turner’ın paylaşımında başka fotoğraflar yer alsa da, takipçileri en çok 29 yaşındaki Pearson’ın bulunduğu iki kareye dikkat çekti. Birçok takipçisi, Turner’a yeni aşkı ile mutluluk dilerken, bazıları da eski kocası Joe Jonas’ın yanında kısa kalmasına atıfta bulunarak “Sonunda kendi boyunda bir sevgili buldu” yorumunu yaptı.

Sophie Turner ve Peregrine Pearson: Yeni Aşkın Hikayesi

VARLIKLI BİR AİLEDEN GELİYOR

Sophie Turner ile birlikte anılmaya başlanan Peregrine Pearson, geçmişte Yunanistan’ın sürgündeki kraliyet ailesine mensup Maria Olympia ile yaşadığı ilişkiyle de dikkat çekmişti. Ancak Turner ile olan birlikteliği onu daha fazla gündeme taşıdı. Turner’ın sokaklarda sarmaş dolaş görüntülendiği Peregrine Pearson, tanınmış bir İngiliz aristokrat aileye mensup. 1994 doğumlu Pearson’ın babası Michael Orlando Weetman Pearson, 4. Cowdray Vikontu olarak bilinmektedir. Pearson, Chelsea’de bir emlak şirketinin yöneticisi olarak çalışıyor ve aynı zamanda dünyanın en büyük eğitim şirketlerinden birinin varisi olarak da tanınıyor. Ailesinin yaklaşık 270 milyon dolarlık bir servete sahip olduğu iddia ediliyor.

Sophie Turner ve Peregrine Pearson: Yeni Aşkın Hikayesi

AŞKLARI SOSYAL MEDYADA YAZIŞARAK BAŞLAMIŞTI

Sophie Turner ve eski eşi Joe Jonas’ın ilişkisi de oldukça ilginç bir başlangıca sahipti. İkili, 2016 yılında Instagram üzerinden tanıştı ve aralarında yazışarak iletişim kurdular. Turner, bir röportajında o dönemi şöyle anlattı: “Ortak arkadaşlarımız vardı. Uzun zamandır bizi birbirimizle tanıştırmaya çalışıyorlardı. Sonra Instagram’da birbirimizi takibe aldık ve Joe bana mesaj gönderdi.” Tanışmalarının ardından aralarında bir aşk filizlenmişti.

Sophie Turner ve Peregrine Pearson: Yeni Aşkın Hikayesi

2017 yılında Jonas, Turner’a evlenme teklif etti ve Turner da bu teklifi hemen kabul etti. 2019 yılında önce Las Vegas’ta ani bir törenle, ardından da Fransa’da büyük bir düğünle evlendiler. İkili, 2020 yılında ilk kızlarını, iki yıl sonra ise ikinci çocuklarını kucakladılar. Ancak, beklenildiği gibi gitmeyen bir süreç, evliliklerinin sonunu getirdi.

MEMLEKET ÖZLEMİ EVLİLİĞİ OLUMSUZ ETKİLEDİ

Turner’ın boşanmasının sebeplerinden birinin memleket özlemi olduğu konuşuluyordu. Evlendikten sonra ABD’de yaşayan oyuncunun, memleketi İngiltere’yi özlediği ve iki kızını orada büyütmek istediği iddia edildi. Joe Jonas’ın, eşi Sophie’nin bu isteğine olumlu yaklaşmadığı söylentileri de boşanmayı tetikleyen unsurlar arasında yer aldı. 2019 yılında evlenen çiftin iki kızı bulunuyor ve çocuklar anneleriyle birlikte İngiltere’de yaşıyor. Görünüşe göre, Sophie Turner, kocasından boşandıktan sonra ülkesine geri dönerek, orada kendisi gibi bir İngiliz ile yeni bir aşk yaşamaya başladı.

Sophie Turner ve Peregrine Pearson: Yeni Aşkın Hikayesi

Sophie Turner ve Peregrine Pearson: Yeni Aşkın Hikayesi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx