USD34,25
EURO37,60
GR. ALTIN2.880,68
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Otomobil
  3. SWM yeni kampanyası ile rakiplerini bile şaşırttı

SWM yeni kampanyası ile rakiplerini bile şaşırttı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üst seviye Alman mühendisliğini İtalyan dizaynıyla buluşturan ve sunduğu 5 yıl ya da 150 bin km garanti imkanıyla eserlerine olan itimadını kanıtlayan SWM, fiyat-performans istikrarıyla dikkat çeken SWM G03F modelinde, 200 bin TL için 12 ay vadeli ve yüzde 1,99 faizli cazip kredi avantajı sunarken, gelişmiş sürüş dayanak sistemleri ve geniş iç hacmiyle dikkat çeken G05 PRO için; 200 bin TL’ye 12 ay vadeli ve yüzde 1,99 faizli kredi teklifleri sunarak segmentinin en donanımlı modellerine ulaşmayı ekim ayında da kolaylaştırıyor.

Çin’in önde gelen otomotiv üreticilerinden Shineray Group bünyesinde faaliyet gösteren İtalyan SWM Motor, Türkiye pazarında ATMO Group tarafından satışa sunulan birbirinden rekabetçi modelleriyle ekim ayında da Türk tüketicisinin dikkatini çekmeye devam ediyor. 4,6 metrelik uzunluğu, güçlü donanımları ve 7 kişilik pratik hayat alanı ile günlük ömrü kolaylaştıran G03F modelinde ekim ayında 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânı sunan SWM, ekim ayında da bir SWM sahibi olmayı hayal eden kullanıcıları bayilere bekliyor. 115 HP güç ve 152 Nm’lik tork kıymeti sunan 1.5L S-Power Euro 6E motorla kombine edilen G03F, Elektronik Gövde Stabilizasyon Sistemi (ESP), Çekiş Denetim Sistemi (TCS), Fren Takviye Sistemi (HBA), Yokuş Kalkış Takviye Sistemi (HSA), çift ön hava yastıkları, Geri Görüş Kamera Sistemi, Lastik Basıncı İzleme Sistemi, navigasyon ve akıllı telefon yansıtma sistemi sunan 10.5 inçlik HD renkli dokunmatik Multimedya Sistemi üzere özellikleriyle dikkat çekerken hem sürüş güvenliğini bir üst seviyeye çıkartıyor hem de çağın bilgi- cümbüş gereksinimlerine karşılık veriyor.

SWM G05 PRO: D-SUV segmentinin 7 kişilik ‘büyük’ oyuncusu!

137 HP güç ve 212 Nm tork üretebilen, Alman teknolojisiyle geliştirilmiş ultra verimli motora sahip olan G05 PRO ise konforlu ve keyif veren sürüş karakterini 6 ileri manuel yahut 7 ileri DCT şanzıman seçenekleriyle satışa sunuluyor. En büyük SWM modeli, 7 kişilik pratik bir SUV’un sahip olması gereken ve günlük ömrü kolaylaştıran birçok özelliği de bir ortada sunuyor. Kullanımı kolay ve sezgisel 12” bilgi-eğlence sistemi Apple CarPlay ve Android Auto üzere gelişmiş ilişki sistemlerini destekleyerek çağın multimedya fonksiyonlarını yerine getirebiliyor.

SWM G05 PRO‘da yer alan 1m2 elektrikli panoramik açılır tavan, önde USB ilişkisi noktası ve 12V güç kaynağı, ısıtmalı ikinci sıra koltuklar üzere özellikler iç yerdeki konforu artırırken, art geri vites radarı ve geri görüş kamera sistemi, şoförün bilhassa kent içinde park ederken vakit kazanmasını sağlıyor. SWM’nin şık İtalyan dizaynına sahip 7 kişilik SUV modeli G05 PRO, konfor odaklı sürüş karakteri, yüksek teknolojisi, geniş iç yeri, kaliteli materyalleri ve 7 kişilik yapısıyla büyük bir SUV’dan beklenen tüm gereksinimleri karşılıyor ve ekim ayında 200 bin TL için yüzde 1,99 faizli kredi avantajıyla D-SUV segmentinin büyük oyuncusu olarak yeni sahiplerini SWM bayilerinde bekliyor.

 

SWM yeni kampanyası ile rakiplerini bile şaşırttı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx