USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Sylvester Stallone’un Hayat Hikayesi ve Kızlarına Aldığı Mülk

Sylvester Stallone’un Hayat Hikayesi ve Kızlarına Aldığı Mülk

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sylvester Stallone’un Hayat Hikayesi

Sylvester Stallone'un Hayat Hikayesi

Elbette, Sylvester Stallone, sinema kariyerinin başında bugünkü gibi bir durumda değildi. Oyuncu olmak istiyordu, ama ihtiyacı olan çıkışı gerçekleştirebileceği bir fırsatı bulamamıştı. New York’un sokaklarında köpeği Butkus ile birlikte beş parasız gezdiği, hatta otobüs terminalinde uyuduğu günler, onun için artık sadece çok uzak geçmişte kalan bir anıydı. Ancak bu, hayatının bir gerçeğiydi. Öyle ki, hayatta kalabilmek için yanından ayırmadığı çok sevdiği köpeğini tanımadığı birine satmak zorunda bile kalmıştı. Ama kaderini değiştiren yolda ilk adım, izlediği bir boks maçı oldu.

Sylvester Stallone'un Hayat Hikayesi ve Kızlarına Aldığı Mülk

BİR BOKS MAÇINDAN ALDIĞI İLHAM ONU BUGÜNLERE GETİRDİ

Takvimler 1975 yılını gösteriyordu. Dönemin en ünlü boksörü Muhammed Ali’nin Chuck Wepner ile yaptığı mücadeleyi izledi. Maç, elbette Ali’nin lehine sonuçlandı. Ancak Wepner, bu usta karşısında öyle büyük bir inatla direndi ki, bu durum Stallone’ye ilham verdi. Bir hafta sonu oturdu ve kendisine ilham veren bu müsabakadan esinlenerek hayatını değiştiren o senaryoyu yazdı… Üstelik sadece üç günde! Stallone’nin o senaryoya attığı başlık ise hayatının geri kalanında onunla özdeşleşecekti. Hangi filmde oynarsa oynasın, herkes onu o isimle anacaktı: Rocky!

Sylvester Stallone'un Hayat Hikayesi ve Kızlarına Aldığı Mülk

Stallone, Rocky filminin senaryosunu Irwin Winkler ve Robert Chartoff adlı iki yapımcıya götürdü. Senaryo o kadar beğenildi ki, Stallone’ye 125 bin dolar karşılığında onu kendilerine satmasını istediler. Bu para, Stallone için bir servetti. Ancak yapımcıların şartı kabul edilebilir gibi değildi: “Senaryo çok güzel ama bir şartımız var. Rocky’yi sen oynamayacaksın…” Ancak senaryo, yapımcıların aklından çıkmıyordu. Yine ona ulaşıp bu kez 325 bin dolar teklif ettiler. Yine şartları değişmemişti; Rocky’yi başkası oynayacaktı. Tabii ki Stallone bunu kabul etmedi. Görünüşe göre, iyi ki de öyle yaptı. Sonunda ne yaptı ne etti, bu rol için dönemin gözde yıldızları Robert Redford ve Ryan O’Neal’ı bertaraf ederek rolü kendi oynama fikrini yapımcılara kabul ettirdi.

Sylvester Stallone'un Hayat Hikayesi ve Kızlarına Aldığı Mülk

ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI… ŞİMDİ BÜYÜK BİR SERVETİN SAHİBİ

Hikayenin geri kalanını artık herkes biliyor. Sylvester Stallone, Rocky filmi ile daha önce ufak rollerde oynadığı sinemaya bir yıldız gibi doğdu. İlerleyen yıllarda da büyük bir servetin sahibi oldu. Rocky filmiyle kazandığı kendisi için servet niteliğindeki parayla, köpeğini satın alan adamı bulup Butkus’u geri aldığını da hatırlatalım. Stallone için sokaklarda uyumak zorunda kaldığı o günler çoktan geçmişe dair bir anı. Artık bir filmde oynamak için o yapımcıların değil, yapımcılar onun peşinde koşuyor.

Sylvester Stallone'un Hayat Hikayesi ve Kızlarına Aldığı Mülk

Bugün 78 yaşında olan Stallone, yarım milyar dolarlık bir servetin sahibi. Bu büyük serveti sayesinde de dışarıdan “masal gibi” görünen bir hayat sürdürüyor. Kimi zaman, özellikle ailesini ve sevdiklerini mutlu etmek için kesenin ağzını açıyor Stallone.

Sylvester Stallone'un Hayat Hikayesi ve Kızlarına Aldığı Mülk

ÜÇ KIZI İÇİN SARAY YAVRUSU BİR EV SATIN ALDI

Bunun son örneğini de kısa bir süre önce sergiledi. Bir ara sarsıntı yaşadığı eşi Jennifer Flavin’den dünyaya gelen üç kızı için milyon dolarları gözden çıkarıp kelimenin tam anlamıyla “saray yavrusu” bir ev satın aldı. Ünlü yıldız, 28 yaşındaki Sophia, 26 yaşındaki Sistine ve 22 yaşındaki Scarlett’ın kendi hayatlarını özgürce yaşamaları için New York’un en pahalı mülklerinin bulunduğu Hamptons’da aldığı bu gösterişli malikane için 25 milyon doları gözden çıkardı. Gelen haberlere göre Stallone, sekiz yatak odalı bu mülk için ödemeyi nakit ve peşin olarak yapmayı da teklif etti. ABD basınına göre satış işlemi tamamlandı ve Stallone imzayı attı. Bundan böyle üç genç kızı bu gösterişli mülkün keyfini çıkaracak. Stallone kardeşlerin yeni evlerine önümüzdeki yıl taşınacakları da belirtildi.

Sylvester Stallone'un Hayat Hikayesi ve Kızlarına Aldığı Mülk

ATLANTİK OKYANUSU’NA YÜRÜME MESAFESİNDE

Sylvester Stallone’nin kızları için satın aldığı malikane üç katlı. Atlantik Okyanusu kıyısına yürüme mesafesinde bulunan ev, üç katlı yapısı ile dikkat çekiyor. Yaşayanların hayatını kolaylaştırması için bir de iç mekan asansörü bulunuyor. Kendi alanında usta isimlerden biri olan iç mimar James Michael Howard’ın imzasını taşıyan dekorasyonu, klasik öğelerden ilham almış ve modern anlayışla birleştirilmiş. Üç kız kardeşin yeni evinde mobilyalardan halılara, perdelerden aydınlatma unsurlarına kadar her ayrıntı dünyanın dört bir yanından özenle seçildi. Bu yeni evin dokuz tane yatak odası ve bahçesinde etrafı lüks detaylarla süslü büyük bir havuzu bulunuyor. Odaların büyük pencereleri ise eve bol bol gün ışığı girmesini sağlıyor. Mutfak kısmı ise ayrı bir alem. Profesyonel aletlerle donatılmış mutfak, yemek pişirmeyi sevenler için kelimenin tam anlamıyla bir cennet. Bu arada evin içinde bulunan sinema ve spor salonlarını da söylemeden geçmeyelim.

Sylvester Stallone'un Hayat Hikayesi ve Kızlarına Aldığı Mülk

Stallone’nin kızlarına aldığı evin bahçesinde gösterişli bir yüzme havuzu bulunuyor. Evin dış cephesi ise ayrı bir çekiciliğe sahip.
25 milyon dolarlık evin dekorasyonu ünlü bir iç mimarın imzasını taşıyor.
Belirtilenlere göre Stallone bu evi sadece internetten görerek satın almaya karar verdi. Kendisi bizzat gidip bakmadı. Yine de satış anlaşmasının tamamlandığı konuşuluyor. Çünkü eve dair verilen ‘satılık’ ilanı emlak şirketinin internet sitesinden kaldırıldı.
Stallone kardeşlerin evinin içi aslında yaşlarına göre biraz daha ‘olgun’ görünse de onlar da Atlantik Okyanusu kıyısından sadece birkaç adım uzaktaki evi çok beğendi.
Stallone’nin kızları için satın aldığı bu ev dışında yine okyanus manzaralı başka mülkleri de bulunuyor.
Üç kız kardeş çok geniş bir arazi içinde bulunan üç katlı ve iç asansörlü bu eve önümüzdeki yıl taşınacak.
Sylvester Stallone'un Hayat Hikayesi ve Kızlarına Aldığı Mülk

Sylvester Stallone'un Hayat Hikayesi ve Kızlarına Aldığı Mülk

Sylvester Stallone’un Hayat Hikayesi ve Kızlarına Aldığı Mülk
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx