1. Haberler
  2. Spor
  3. Taha Akgül Karakucak Güreşleri Şampiyonu Feyzullah Aktürk Oldu!

Taha Akgül Karakucak Güreşleri Şampiyonu Feyzullah Aktürk Oldu!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
  1. Taha Akgül Karakucak Güreşleri‘nde başpehlivanlık unvanını Feyzullah Aktürk kazandı. Finalde Rıza Yıldırım’ı mağlup eden Aktürk, büyük bir başarıya imza attı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu ve Keçiören Belediyesi Bağlumspor Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirilen turnuva, Bağlum Stadı‘nda gerçekleşti. Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu güreşçimiz Taha Akgül ve yine dünya ve Avrupa şampiyonu olan Rıza Kayaalp gibi önemli isimler de bu büyük etkinliği yerinde izledi.

Gençler baş kategorisinde Cahit Çelik, yıldızlar baş kategorisinde ise İsmail Sait Işıklı birinci oldu. Dereceye giren pehlivanlara kupa ve madalyalarını, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş takdim etti. Başpehlivana ayrıca altın kemer ve otomobil hediye edildi.

Turnuvanın ağalık ihalesi ise büyük bir çekişmeye sahne oldu. Açılışı 3 milyon liradan yapılan ihaleyi, 13 milyon 66 bin liralık teklifiyle iş insanı Özay Beker kazandı. Beker, diğer adaylarla birlikte stadyumda tur atarak seyircileri selamladı.

Taha Akgül Karakucak Güreşleri, geleneksel güreş sporumuza sahip çıkma adına harika bir organizasyon oldu. Başpehlivanlık için kıyasıya mücadele eden pehlivanlarımız, bu spora olan tutkumuzu bir kez daha ortaya koydu.

Daha fazla bilgi için: Ankarahaberler.com

Taha Akgül Karakucak Güreşleri Şampiyonu Feyzullah Aktürk Oldu!
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx