1. Haberler
  2. Yaşam
  3. TikTok’ta ayrılık rüzgarı! Başkan değişiyor

TikTok’ta ayrılık rüzgarı! Başkan değişiyor

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TikTok, son aylarda birçok organizasyonel değişikliğe giderken, süreç artık de küresel pazarlama yöneticisi Kate Jhaveri’nin ayrılmasıyla devam ediyor. Şirketin iç yazışmalarına nazaran Jhaveri, bu ay prestijiyle TikTok’tan ayrılacak ve durumu büsbütün kaldırılacak. Artık, TikTok’un küresel marka ve bağlantı departmanındaki tüm çalışanlar, Disney’in eski baş bağlantı sorumlusu olan Zenia Mucha’ya rapor verecek.

TikTok’ta Büyük Değişiklik: Pazarlama Yöneticisi Kate Jhaveri Vazifesinden Ayrılıyor

Mucha, bu değişiklikle ilgili olarak pazarlama stratejilerini nasıl daha uygun bir biçimde yapılandırabilecekleri konusunda Jhaveri ile uzun müddettir konuştuklarını ve daha bütüncül bir tertip yapısı kurmanın, şirketin iş muhtaçlıklarını daha uygun karşılayacağına karar verdiklerini belirtti. Yani, bu değişiklik yalnızca bir ayrılık değil, birebir vakitte TikTok’un global pazarlama stratejisinde kıymetli bir tekrar yapılanma olacak.

Jhaveri, TikTok’tan evvel NBA ve Twitch üzere değerli platformlarda da pazarlama yöneticisi olarak misyon almış tecrübeli bir isimdi. Lakin, şu ana kadar ayrılığı ile ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Bu gelişmenin akabinde, Zuber Mohammed şirketin tüketici pazarlama, eser pazarlama ve kullanıcı irtibat gruplarının sorumluluğunu üstlenecek ve çalışmalarını Zenia Mucha’ya rapor edecek.

TikTok, yalnızca bu ayrılık ile değil, son aylarda birkaç kıymetli idare değişikliğiyle de gündeme geldi. Mayıs ayında operasyon ve pazarlama takımlarında tekrar yapılandırmaya giden şirket, kimi durumlarda da değerli değişiklikler yapmıştı. Hatta, şirketin global irtibat lider yardımcısı Hilary McQuaide de misyonundan ayrılmıştı.

Bu bahiste siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.


TikTok’ta ayrılık rüzgarı! Başkan değişiyor
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx