1. Haberler
  2. Magazin
  3. Travis Kelce ve Taylor Swift’in Aşkı Seçimlere Karıştı

Travis Kelce ve Taylor Swift’in Aşkı Seçimlere Karıştı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Travis Kelce ile aşk yaşayan ünlü şarkıcı Taylor Swift, son zamanlarda adını ABD başkanlık seçimlerine de karıştırdı. Swift, kedisine sarıldığı bir fotoğrafını paylaşarak, yaklaşan seçimde oyunu Kamala Harris’e vereceğini duyurdu. Bu destek mesajını sosyal medya platformunda, uzun bir açıklama ile birlikte paylaştı.

Travis Kelce ve Taylor Swift'in Aşkı Seçimlere Karıştı

Çocuksuz, Kedili Kadın İmzası Tepki Çekti

Buraya kadar her şey olağan gözüküyor. Zira, neredeyse tüm ünlüler oy verecekleri kişiyi sıkça ifade ediyor. Ancak, Swift’in bu mesajının dikkat çekici yanı, paylaşımını “çocuksuz kedili kadın” şeklinde imzalaması oldu. Bu durum, sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir tartışma başlattı.

Travis Kelce ve Taylor Swift'in Aşkı Seçimlere Karıştı

Elon Musk’tan Şaşırtan Yanıt

Eski adıyla Twitter, yeni adıyla X platformunun sahibi Elon Musk, Swift’in paylaşımına ilginç bir yanıt verdi. Musk, “Tamam Taylor… Kazanan sensin. Sana bir çocuk vereceğim ve kedilerini de kendi hayatım pahasına koruyacağım” şeklinde bir mesaj paylaştı. Bu paylaşım sosyal medyada büyük yankı buldu. Bazı kullanıcılar, Musk’ın kendi çocuklarından birini Swift’e vermeyi önerdiğini savunsa da, çoğunluk bu fikri tuhaf ve rahatsız edici buldu. Sosyal medya üzerinde Musk’a “Taylor kesinlikle seninle hiçbir şey yapmak istemiyor” diyen kullanıcılar da oldu.

Travis Kelce ve Taylor Swift'in Aşkı Seçimlere Karıştı

Musk’ın 12 Çocuğu Var

Sosyal medyada bazı kullanıcıların “Musk, kendi çocuklarından birini Taylor’a vermek istiyor olabilir” yorumları, boşuna değil. Çünkü Elon Musk, ünlüler dünyasında en çok çocuk sahibi olan kişilerden biri. Genç yaşta dünyanın en zengin iş insanlarından biri haline gelen Musk’ın farklı evliliklerinden ve ilişkilerinden toplam 12 çocuğu bulunuyor. Öte yandan, Taylor Swift, bir süredir American futbolu yıldızı Travis Kelce ile büyük bir aşk yaşıyor. İkili, kameralara karşı bile yakınlıklarını gizlemiyorlar ve evlilik söylentileri ortalıkta dolaşıyor. Son haftalarda çiftin hayatlarını resmen birleştirmesinin önündeki tek engelin evlilik anlaşması olduğu konuşuluyor.

Evlilik Anlaşması Tartışmaları

Life & Style dergisine göre, Travis Kelce’nin, sevgilisi Taylor Swift’e değerli bir yüzükle evlilik teklif etmesi için önemli bir şartı var: “Demir bir zırh” yani evlilik anlaşması. Dergide yer alan iddialara göre, Swift bu anlaşmayı imzalamazsa, Kelce’den evlilik teklifi beklemek zorunda kalacak. Her ikisi de, şimdilik ayrıntılar netleşmediği için bu konuda herhangi bir adım atmamış durumda. Kaynaklara göre, Swift ve Kelce’nin yapacağı anlaşmanın karmaşık olmasının sebebi, her ikisinin de oldukça büyük servetlere sahip olması. Taylor Swift’in kişisel serveti 1.3 milyar dolar olarak tahmin edilirken, Travis Kelce’nin serveti ise 30 milyon dolardır.

Travis Kelce ve Taylor Swift'in Aşkı Seçimlere Karıştı

Evlenme Kararlılığı

Her ne kadar anlaşmalar üzerinde tartışmalar sürse de, çiftin evlenip bir aile kurma konusunda kararlı olduğu biliniyor. Çift, uzun zamandır birbirlerini nişanlı olarak görüyor. Önlerindeki tek engel, ayrıntıları somutlaştırıp bir an önce imzaları atmak! Travis Kelce, geçen yılın aralık ayında Taylor Swift’in babası Scott’tan kızıyla evlenmek için izin istedi; Scott Swift de konuya olumlu baktığını belirtti.

Travis Kelce ve Taylor Swift'in Aşkı Seçimlere Karıştı

Aşkları Gündemde

Her ikisi de 34 yaşında olan Taylor Swift ve Travis Kelce’nin aşkı, geçen yılın eylül ayında kamuoyuna açıklandı. Travis Kelce, Kansas City’de takım arkadaşlarıyla sahaya çıktığında, Taylor Swift de onu desteklemek için tribündeydi. O günden sonra, Kelce, sevgilisiyle baş başa kalabilmek için 6 milyon dolarlık bir malikane satın aldı.

Travis Kelce ve Taylor Swift'in Aşkı Seçimlere Karıştı

Destek Olmanın Önemi

Kelce, bununla da kalmadı. Sevgilisi Taylor Swift dünya turuna çıktığında, Güney Amerika’dan Asya’ya, oradan Avrupa’ya kadar onun yanında oldu. Hatta geçtiğimiz temmuz ayında Swift’in turnesinin Londra ayağında, şovun bir parçası olarak sahneye çıkarak seyirciyi de şaşırttı. Swift ile Kelce’nin birbirlerine sürekli destek olmaları, hayranlarını da mutlu ediyor. Swift, “Biriyle halkın gözleri önünde bir ilişki yaşıyorsanız, bu onun sevdiği işi yaparken yanında olmanız gerektiği anlamına gelir” diyerek bu konudaki görüşünü ifade etti. Ünlü şarkıcı, sevdiğine destek olmanın önemini de vurguladı.

Travis Kelce ve Taylor Swift'in Aşkı Seçimlere Karıştı

Travis Kelce ve Taylor Swift’in Aşkı Seçimlere Karıştı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx