USD34,16
EURO38,17
GR. ALTIN2.918,51
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Travis Kelce ve Taylor Swift’in Aşkı Siyasi Arenaya Taşındı

Travis Kelce ve Taylor Swift’in Aşkı Siyasi Arenaya Taşındı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Travis Kelce ile büyük bir aşk yaşayan Taylor Swift’in ismi, yakın zamanda gerçekleştirilecek olan ABD başkanlık seçimleriyle de gündeme geldi. Ünlü şarkıcı, kedisine sarıldığı bir fotoğrafını paylaşarak, seçimlerde oyunu Kamala Harris’e vereceğini duyurdu. Bu destek mesajını sosyal medya hesabında oldukça uzun bir açıklama ile birlikte paylaştı.

‘ÇOCUKSUZ, KEDİLİ KADIN’ İMZASI TEPKİ ÇEKTİ

Buraya kadar her şey normal gibi görünüyor. Zira neredeyse tüm ünlüler, kime oy vereceklerini açıkça ifade edebiliyorlar. Ancak bu durumu ilginç kılan, Swift’in paylaşımını “çocuksuz kedili kadın” imzasıyla yapması oldu. Bu imza, ünlü iş insanı Elon Musk’tan dikkat çekici bir yanıt aldı.

Travis Kelce ve Taylor Swift'in Aşkı Siyasi Arenaya Taşındı

ELON MUSK’TAN ŞAŞIRTAN YANIT

Musk, paylaşımında “Tamam Taylor… Kazanan sensin. Sana bir çocuk vereceğim ve kedilerini de kendi hayatım pahasına koruyacağım” ifadelerini kullanarak sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. Bu durum, bazı kişiler tarafından Musk’ın Swift’e kendi çocuklarından birini verme önerisi olarak yorumlandı. Ancak çoğunluk, Musk’ın Swift’e yaptığı bu öneriyi rahatsız edici ve tuhaf buldu. Sosyal medya kullanıcıları, Musk’a “Taylor kesinlikle seninle hiçbir şey yapmak istemiyor” gibi eleştiriler yöneltti.

Travis Kelce ve Taylor Swift'in Aşkı Siyasi Arenaya Taşındı

ÇOCUK SAYISI DİKKAT ÇEKİYOR

Musk’ın “çocuk verme” yorumu, elbette tesadüf değil. Çünkü Elon Musk, ünlüler dünyasının en fazla çocuk sahibi olan isimlerinden biri. Genç yaşta dünyanın en zengin iş insanlarından biri haline gelen Musk, farklı evlilikleri ve ilişkilerinden toplamda 12 çocuğa sahip. Öte yandan, Taylor Swift bir süredir Amerikan futbolu yıldızı Travis Kelce ile derin bir aşk yaşıyor. Çift, kameralar karşısında bile yakınlıklarını gizlemeden aşklarını yaşıyor. Aralarında evlilik ihtimalleri bile konuşuluyor ve son dönemde en çok tartışılan konu, ikilinin hayatlarını birleştirmesinin önündeki tek engelin evlilik anlaşması olduğu yönünde.

Travis Kelce ve Taylor Swift'in Aşkı Siyasi Arenaya Taşındı

EVLİLİK ANLAŞMASI SORUN OLDU

Life & Style dergisinin haberine göre, Travis Kelce’nin, sevgilisi Taylor Swift’e evlilik teklif etmesi için önemli bir şartı mevcut: Evlilik anlaşması. İddialara göre, eğer Swift evlilik anlaşması imzalamazsa, Kelce’den evlilik teklifi alması oldukça uzun sürecek. Çiftin, bu konuda bir süredir konuştuğu biliniyor, fakat henüz somut adımlar atılmış değil. Her ikisinin de ciddi servetleri olduğu için, anlaşmanın detayları üzerinde sıkı bir pazarlık süreci yaşanıyor. Taylor Swift’in kişisel serveti 1.3 milyar dolar, Travis Kelce’nin ise 30 milyon dolardır.

Travis Kelce ve Taylor Swift'in Aşkı Siyasi Arenaya Taşındı

BİR AİLE KURMA İSTEĞİ VAR

Fakat dikkat çeken bir diğer durum ise, çiftin evlenip bir aile kurma konusundaki kararlılıkları. Yine de önlerindeki tek engel, bu anlaşmanın detaylarını netleştirmek! Travis Kelce, geçtiğimiz yılın aralık ayında Taylor Swift’in babası Scott’tan kızıyla evlenmek için izin istedi. Scott Swift, bu duruma olumlu yaklaşarak “bütün kalbiyle” bu fikre katıldığını belirtti. Kelce’nin takım arkadaşlarına “Yakında nişanlanacağım” dediği de iddia ediliyor.

Travis Kelce ve Taylor Swift'in Aşkı Siyasi Arenaya Taşındı

Aşkları Gündemde

Aşkları Gündemde

34 yaşında olan Taylor Swift ve Travis Kelce’nin aşkı, geçtiğimiz yılın eylül ayında kamuoyuna yansıdı. Travis Kelce, Kansas City’de takım arkadaşlarıyla sahaya çıktığında, Taylor Swift de onu tribünden destekliyordu. İşte bu gün, çiftin aşk yaşadığına dair ilk işaretleri verdi. Çok geçmeden, Kelce, sevgilisiyle baş başa kalabilmek için 6 milyon dolarlık bir malikane satın aldı.

DESTEK OLMAK ÖNEMLİ

Ayrıca Kelce, Taylor Swift’in dünya turuna çıktığı dönemde Güney Amerika’dan Asya’ya, oradan da Avrupa’ya kadar onun yanında olmaya özen gösterdi. Geçtiğimiz temmuz ayında, Swift’in turnesinin Londra ayağında sahneye çıkarak seyircileri de şaşırttı. Swift ve Kelce’nin birbirlerine sürekli destek olmaları, hayranlarını da mutlu ediyor. Swift, bu konu hakkında “Biriyle halkın gözleri önünde bir ilişki yaşıyorsanız, bu onun sevdiği işi yaparken onu desteklemeniz gerektiği anlamına gelir” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı, sevdiğine destek olmanın önemini de vurguladı.

Travis Kelce ve Taylor Swift'in Aşkı Siyasi Arenaya Taşındı

Travis Kelce ve Taylor Swift’in Aşkı Siyasi Arenaya Taşındı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx