1. Haberler
  2. Bilgi Rehberi
  3. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, Dikkat Çeken Jüri Üyeleri Belli Oldu:

Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, Dikkat Çeken Jüri Üyeleri Belli Oldu:

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana Altın Koza Film Festivali’nin Jüri Üyeleri Belli Oldu: Dikkat Çeken İsimler

Bu yıl 31.’si düzenlenecek olan Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, 23-29 Eylül 2024 tarihleri arasında sinemaseverleri ağırlamaya hazırlanıyor. Festivalin en prestijli bölümlerinden biri olan Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nın jüri üyeleri açıklandı. Sinemamızın önde gelen auteur yönetmenlerinden Nuri Bilge Ceylan’ın başkanlık edeceği jüride, Türk sinemasının ve edebiyatının tanınmış isimleri bir araya geliyor.

Jüride yer alacak isimler arasında, “Yalancı” ve “Yengeç Sepeti” gibi ödüllü filmlerle tanınan oyuncu ve yönetmen Mehmet Aslantuğ, “Medcezir” ve “Şahmaran” gibi popüler dizilerde rol alan Serenay Sarıkaya, “Unutma Beni Apartmanı” gibi başarılı kitapların yazarı ve senarist Nermin Yıldırım, “Kalandar Soğuğu” filminin yönetmeni ve senarist Mustafa Kara, “Beni Sevenler Listesi” ve “Yurt” gibi filmlerin kurgucusu Ayris Alptekin ile yazar, film eleştirmeni ve küratör Müge Turan bulunuyor.

En İyi Film Ödülü’nün 1 Milyon 500 Bin TL para ödülüyle destekleneceği Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’na başvurular, 16 Ağustos Cuma günü sona erecek. Bu önemli festival, Türk sinemasına yeni yetenekler kazandırmayı ve sektördeki başarıları ödüllendirmeyi amaçlıyor.

Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, Dikkat Çeken Jüri Üyeleri Belli Oldu:
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx