1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ünlü İsimlerin Anne-Kız İlişkileri ve Paylaşımları

Ünlü İsimlerin Anne-Kız İlişkileri ve Paylaşımları

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aleyna Kalaycıoğlu ve Annesi Zuhal Kalaycıoğlu’nun Cem Adrian Konseri Görüntüleri

Aleyna Kalaycıoğlu ve Annesi Zuhal Kalaycıoğlu'nun Cem Adrian Konseri Görüntüleri

Şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu, annesi Zuhal Kalaycıoğlu ile birlikte Cem Adrian konserinde görüntülendi. Konser sırasında annesiyle olan benzerliği hakkında konuşan Kalaycıoğlu, “Bazen bana küçük Zuhal diyorlar, abla kardeş olarak da karıştırıyorlar” ifadelerini kullandı.

Ünlü İsimlerin Anneleri

Sahne, sanat ve sinema dünyasının ünlü isimleri, takipçileri tarafından her yönüyle merak ediliyor. Yaşadıkları evlerden tutun da giydikleri kıyafetlere kadar her bir detay dikkatle izleniyor. Ayrıca aileleri de merak konusu… Kim kimin kızı, kim kimin annesi? İşte magazin dünyasındaki anne-kız ilişkileri!

Nez ve Annesi Hülya Yazıcı

Nez ve Annesi Hülya Yazıcı

2000’li yılların başında “Sakın Ha” şarkısıyla adını duyuran şarkıcı Nez, annesi Hülya Yazıcı’nın bir fotoğrafını sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı. Fotoğrafın altına “Senin kızın olmaktan gurur duyuyorum canım annem” notunu düştü.

Ebru Cündübeyoğlu ve Annesi Hülya Cündübeyoğlu

Ebru Cündübeyoğlu ve Annesi Hülya Cündübeyoğlu

1970 Türkiye Güzeli Hülya Cündübeyoğlu’nun kızı Ebru Cündübeyoğlu, anne ve babasıyla birlikte çekildiği bir fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı. Annesinin izinden giden Ebru, 1992 yılında katıldığı yarışmayla güzelliğini tescillemişti. “O zaman renk” notuyla paylaştığı fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu. Ebru Cündübeyoğlu, annesi Hülya Cündübeyoğlu’nun 1970 Türkiye Dördüncü Güzeli unvanına sahip olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

Neslihan Atagül ve Annesi

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Neslihan Atagül, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncunun annesinin gençlik fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı ve anne-kızın benzerliği dikkatleri çekti.

Şebnem Çapa ve Kızı Ceylan

Şebnem Çapa ve Kızı Ceylan

Şebnem Çapa, 17 yaşında çekilen bir fotoğrafını kızı Ceylan’ın aynı yaştaki fotoğrafı ile karşılaştırdı. Anne Çapa, fotoğrafın altına “İkimiz de 17, benziyor muyuz?” notunu düştü.

İrem Derici ve Annesi Jale Ediz

İrem Derici ve Annesi Jale Ediz

Şarkıcı İrem Derici, Instagram hesabında annesiyle çekildiği çocukluk fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcının annesiyle olan benzerliği gözlerden kaçmadı. “Annem ve ben” notuyla paylaştığı bu fotoğraf, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Aslı Bekiroğlu ve Annesi

Aslı Bekiroğlu ve Annesi

Genç oyuncu Aslı Bekiroğlu, annesi Süheyla Hanım ile birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram sayfasında paylaştı. Bekiroğlu’nun “analı-kızlı” mesajıyla yaptığı bu paylaşım, takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Bir takipçi, “Ayırt etmek zor. Anne kendinden kopyalamış” yorumunu yaparken, bir diğeri “Uygulama ile kendini yaşlandırmış sandım. Bu nasıl benzerlik?” diye yazdı.

Farah Zeynep Abdullah ve Annesi

Farah Zeynep Abdullah ve Annesi

Burak Özçivit ile evli olan Fahriye Evcen, annesi Hatime Evcen’in gençlik yıllarına olan benzerliğiyle şaşkınlık yarattı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, Evcen’in olgunlaştıkça annesine daha çok benzeyeceğini düşündüğünü belirtti.

Fahriye Evcen’in Aile Geçmişi

Fahriye Evcen'in Aile Geçmişi

Fahriye Evcen, Almanya’nın Solingen kentinde yaşayan gurbetçi bir ailenin kızı olarak 1986 yılında dünyaya geldi. Çocukluğu, o dönemde zirveye çıkan ırkçı saldırılar nedeniyle zor geçti. Solingen’de yaşayan Türklerin evleri ırkçılar tarafından ateşe verilmeye başlandığında, Evcen’in babası Ramazan Bey, ailesini korumak için evin ışıklarını kapalı tutmayı tercih etti.

Fahriye Evcen’in Kariyer Destanı

Fahriye Evcen'in Kariyer Destanı

Yaprak Dökümü dizisiyle şöhrete kavuşan Evcen, Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde okurken dizi teklifleri alınca, okulu dondurdu ve annesiyle birlikte İstanbul’a yerleşti. Annesi, onun hayatındaki bu önemli dönüm noktasında da yanında oldu ve destek verdi.

Anne Sevgisini Dile Getiren Paylaşımlar

Anne Sevgisini Dile Getiren Paylaşımlar

Fahriye Evcen, annesine olan büyük sevgisini özellikle Anneler Günü paylaşımlarında sosyal medya aracılığıyla sık sık ifade ediyor.

Amine Gülşe ve Annesi

Amine Gülşe ve Annesi

Amine Gülşe, annesinin doğum gününü Instagram sayfasında paylaştığı bir fotoğrafla kutladı. Gülşe’nin annesine olan benzerliği dikkat çekti. Fotoğrafın altına “Doğum günün kutlu olsun anneciğim… İyi ki doğdun, iyi ki varsın nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu senelere birlikte.. Seni inanılmaz çok seviyorum… Allah seni başımızdan eksik etmesin, Amin” notunu düştü.

Ünlü İsimlerin Anne-Kız İlişkileri ve Paylaşımları
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx