USD34,18
EURO38,14
GR. ALTIN2.914,98
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Victoria Beckham’ın Linda Evangelista’ya Olan Takıntısı

Victoria Beckham’ın Linda Evangelista’ya Olan Takıntısı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Victoria Beckham’ın Takıntısı: Linda Evangelista

Victoria Beckham'ın Takıntısı: Linda Evangelista

Dört çocuk dünyaya getirip, 50 yaşına gelmesine rağmen incecik kalmak, dünyanın en yakışıklı erkeklerinden biriyle uzun yıllar evli kalmak ve hem kendi ülkesinde hem de yurt dışında göz alıcı malikanelere sahip olmak… Tüm bunlar birçok kişi için sadece birer hayal olabilir. Ancak Victoria Beckham, bunların hepsine sahip olan bir kadın. Tabii ki sağlıklı ve güzel çocukları da cabası. Böyle bakıldığında, yeryüzünde Victoria Beckham’a özenen, ona benzemek isteyen ya da onun yerinde olmayı hayal eden birçok kadın vardır. Fakat, Victoria Beckham’ın da bir dönem kendisinden çok daha ünlü olan bir başka kadına özendiğini, bunu takıntı haline getirdiğini ve hatta onun kuaföründe saçını kestirdiğini söylesek ne dersiniz?

Victoria Beckham'ın Linda Evangelista'ya Olan Takıntısı

Söylediğine göre, Victoria Beckham, dönemin ünlü modeli Linda Evangelista’ya o kadar özeniyordu ki, saçını bile gidip onun kuaföründe kestirdi.

Victoria Beckham'ın Linda Evangelista'ya Olan Takıntısı

Şu anda Victoria Beckham, dünyanın en zengin ve ünlü kadınlarından biri. Ancak, henüz bu kadar ünlü olmadığı dönemlerde, kendisinin özendiği bir başka ünlü vardı. Victoria, itiraf ettiğine göre, o ünlü kadın, onun için bir takıntı haline gelmişti. Spice Girls (Baharat Kızlar) grubunun dağılmasından sonra moda dünyasında kendine bir isim yapan Victoria, 90’lı yılların ikonu Linda Evangelista’ya büyük bir hayranlık duyuyordu. Beckham, bu durumu Vogue dergisinin 90’lı yılları konu alan belgeselinde samimiyetle anlattı.

Evangelista saçının rengini değiştirdiğinde, Victoria da boyattı. Söylediğine göre, Evangelista, 90’lı yıllarda en çok özendiği ünlü kadındı.

Victoria Beckham, 1990’ların moda ikonu Linda Evangelista’nın kendisi için bir takıntı haline geldiğini, hatta saçının kısa olduğu dönemde bile onun kuaförüne giderek benzer bir model kestirdiğini itiraf etti. Beckham bu konuda şunları söyledi: “Linda, saçımı kestirmemin ve farklı bir renge boyatmamın sebebiydi. Hatta New York’ta bulunduğum sırada onun kuaförüne gittim.” Anlattığına göre, o gün kuaför saçını kestikten sonra Beckham, içindeki Linda’nın ortaya çıktığını hissetmiş.

DAVID DE TARZINI DEĞİŞTİRDİ: Victoria Beckham, kocası David ile aralarında bu moda ve marka konusunun bir bağlantı yarattığını sözlerine ekledi. Söylediğine göre, flört etmeye başladıkları ilk dönemlerde David, sırf Victoria ünlü tasarımcıların kıyafetlerini giymeyi sevdiği için kendi giyim tarzını ona uygun olarak değiştirdi.

Victoria Beckham'ın Linda Evangelista'ya Olan Takıntısı

Victoria ve David, flört ettikleri ilk dönemden bu yana uyumlu ve iddialı giyimleriyle biliniyorlar.

Victoria Beckham'ın Linda Evangelista'ya Olan Takıntısı

KÜÇÜKKEN LÜKS MARKALARIN BOŞ PARFÜM ŞİŞELERİNİ BİRİKTİRİRDİ

Victoria, belgeselin bir başka bölümünde lüks markalara daha çocukluk yıllarında duyduğu merakı anlattı. Orada söylediğine göre, annesinin bir arkadaşı Chanel’in parfümlerini kullanıyordu. Victoria, bu tür markalara meraklı olduğunu bildiği için de parfüm şişeleri boşaldığında onu küçük kıza veriyordu. Victoria, bu anıyı “O boş şişeleri odamın penceresine dizerdim. Çünkü şişelerin görünümünü seviyordum.” diye anlattı.

Hatta bu konuda başka bir çocukluk anısı daha var Victoria’nın: “Hatırlıyorum da bir keresinde bana bu boş parfüm şişelerini Gucci’nin bir plastik poşetine koyarak vermişti. O poşet yırtılana kadar her gün kitaplarımı, defterlerimi onun içine koyarak okula gittim. Kendimi çok özel hissettim.”

Victoria Beckham’ın Linda Evangelista’ya Olan Takıntısı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx