USD34,16
EURO38,17
GR. ALTIN2.918,51
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Wendy Williams’ın Zorlu Mücadelesi ve Belgesel Hayal Kırıklığı

Wendy Williams’ın Zorlu Mücadelesi ve Belgesel Hayal Kırıklığı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Wendy Williams’ın Zorlu Mücadelesi

Wendy Williams'ın Zorlu Mücadelesi

Bir zamanlar televizyon dünyasının parlayan yıldızlarından biri olan Wendy Williams, hayatının dönüm noktasında büyük bir çöküş yaşadı. Sağlığı hızla bozuldu, maddi durumunu kaybetti ve elinde tek bir kuruş kalmadı. Ancak bu zor günlerinde bile yaşadığı sıkıntıları gizlemeyi tercih etmedi. Aksine, hayatını ve ardı ardına gelen hastalıklarını konu alan bir belgesel için kamera karşısına geçerek, yaşadığı zorlukları tüm samimiyetiyle paylaştı. Belgesel sırasında yanında bulunan bir yastığa sarılarak gözyaşları içinde, “Artık ne arkadaşım ne de param var. Bu benim başıma geldiyse, herkesin başına gelebilir,” diyerek duygularını dile getirdi.

Bu belgesel, onun maddi durumunu düzeltmek için bir fırsat olabilirdi. Hayatını, ruhunu, üzerindeki tüm perdeleri kaldırarak gözler önüne serdi. Ancak sonuç olarak, büyük bir hayal kırıklığı ile karşılaştı. Belgeselden elde ettiği gelir, onun umduğu kadar olmadı ve maddi sıkıntılarına pek de çözüm olamadı. Üstelik, belgesel sürecinde küçük düşürüldüğü ve aşağılandığı yönündeki iddialar da gündeme geldi. Kısacası, bir dönem televizyon dünyasının gözde ismi olan Wendy Williams, yine arzu ettiği başarıyı bulamadı.

Wendy Williams'ın Zorlu Mücadelesi ve Belgesel Hayal Kırıklığı

HEM DERDİNİ ANLATMAK HEM DE BİRAZ PARA KAZANMAK İSTEMİŞTİ

Bu, öyküsünü kısaca anlattığımız kişi, ABD’de gündüz kuşağının en popüler programlarından birini hazırlayıp sunduğu dönemde yıldız haline gelen Wendy Williams. 59 yaşındaki Williams, kariyerinin zirveye çıktığı bir dönemde, 2021 yılında aniden ortadan kayboldu. Ardından, bu kayboluşun nedenleri tek tek ortaya çıktı. Öncelikle, hareket yeteneğini kısıtlayan Graves hastalığına yakalandı ve sonrasında lenf ödem ile hipertiroidi gibi sağlık sorunlarıyla mücadele etmeye başladı. Ancak bu zorlukların ardından, daha büyük bir felaketle karşılaştı; tıpkı ünlü aktör Bruce Willis gibi frontotemporal demans teşhisi aldı.

Bu süreçte, kendisine atanan bir vesayet nedeniyle finansal durumunu kontrol edemez hale geldi. Zaten birikimlerinin büyük bir kısmı, sağlık sorunlarıyla mücadelesi sırasında harcandı. Maddi kaygılar içinde kıvranırken, hayatını ve sağlık mücadelesini konu alan “Where Is Wendy Williams?” (Wendy Williams Nerede?) adlı belgeselde yer almayı kabul etti. Tüm yaşadıklarını açık bir şekilde anlattı. Ancak, belgeselden yalnızca 82 bin dolar elde edebilmesi, onu derin bir hayal kırıklığına uğrattı.

Wendy Williams'ın Zorlu Mücadelesi ve Belgesel Hayal Kırıklığı

VESAYETİNİ ELİNDE TUTAN KİŞİ DAVA AÇTI

Bu durum, yeni bir dava konusu haline geldi. Wendy Williams’ın vasisi olan Sabrina Morrissey, belgeselin ünlü sunucunun demans hastalığını istismar ettiğini öne sürerek dava açtı. Morrissey, belgeselin Williams’ı küçümsediğini ve onu halk önünde gülünç bir şekilde sergilediğini iddia etti. Wendy Williams’ın vesayetini elinde bulunduran Morrissey, geçen şubat ayında belgeselin yayınlanmasını engellemek için hukuki yollara başvurdu; fakat bu konuda başarılı olamadı. Sonuç olarak, hem hastalıkları hakkında farkındalık yaratmak, hem de kendini anlatmak için kamera karşısına geçmeyi kabul ettiği belgesel, Wendy Williams için bir felakete dönüştü.

GÜNDÜZ KUŞAĞININ YILDIZIYDI

Uzun yıllar boyunca gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan “The Wendy Williams Show” adlı programı sunan Wendy Williams, milyonlarca izleyiciye ulaştı. En son 2021 yılında ekranlara çıktığında, sağlık sorunlarının etkisiyle programını bitirmek zorunda kaldı ve ortadan kayboldu. Bu ayın başlarında kendisi için hazırlanan bir belgesele konuk olduğunda, görünüşü pek de iç açıcı değildi. Maddi sorunlar yaşayan, kötü alışkanlıkları nedeniyle vesayet hakkı ailesine devredilen Williams, o programda gözyaşları içinde hem arkadaşlarının olmadığını hem de paralarının tükendiğini belirtti. Artık bir trajedinin kahramanı haline gelen ünlü sunucu, “Bakın, bu bana olduysa, size de olabilir,” diyerek izleyicilerine seslendi. 2021 yılında son kez kamera karşısına çıktığında, belgeselde de Williams’ın ayakta durmakta zorlandığı ve kontrol dışı hareketler sergilediği gözlemlendi.

Wendy Williams'ın Zorlu Mücadelesi ve Belgesel Hayal Kırıklığı

RADYODAN EKRANA GEÇTİ

Gerçek adı Wendy Joan Williams olan ünlü sunucu, kariyerine 2008 yılında radyo sunuculuğu yaparak başladı ve ardından televizyona geçti. Kendisi, ünlü oyuncu Bill Cosby’yi cinsel saldırıyla suçlayan isimlerden biri olarak da biliniyor. Williams’ın gündüz kuşağında hazırladığı sohbet programı, kısa sürede büyük bir ilgi gördü ve birçok Emmy Ödülü’ne aday gösterildi. Ancak 10 yıl sonra Graves hastalığı ve hipertiroidi semptomları nedeniyle programına ara vermek zorunda kaldı. Ardından hastaneye kaldırıldı ve oğlu, programının belirsiz bir süre ekranda olmayacağını açıkladı. Wendy Williams, son olarak 2021 yılında kamera karşısına çıkmıştı. Ancak şöhretiyle birlikte bazı kötü alışkanlıkların da pençesine düştüğü biliniyor.

Wendy Williams’ın Zorlu Mücadelesi ve Belgesel Hayal Kırıklığı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx