USD34,15
EURO38,20
GR. ALTIN2.924,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Yıldız Holding ve Metropolitan Sanat Müzesi Buluşması

Yıldız Holding ve Metropolitan Sanat Müzesi Buluşması

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in ev sahipliği yaptığı özel bir buluşmada, Metropolitan Sanat Müzesi’nin yetkilileri, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker ve pladis CEO’su Salman Amin ile bir araya geldi. Bu anlamlı etkinlikte, geniş sanat koleksiyonu dikkatle incelendi. The Met ekibi, Holding’in nadide eserleri bir araya getiren İslam Eserleri koleksiyonunun yanı sıra, insanlık tarihine ışık tutan arkeolojik eserler seçkisini de deneyimleme fırsatı buldu.

“Sanatın Evrensel Dilinde Buluşmanın ve Kültürel Mirasımızı Paylaşmanın Mutluluğunu Yaşadık”

Yıldız Holding ve Metropolitan Sanat Müzesi Buluşması

Geçtiğimiz aylarda Metropolitan Sanat Müzesi’ni ziyaret eden Murat Ülker, bu ziyareti sırasında yönetim ekibini İstanbul’a, Yıldız Holding’in Çamlıca kampüsüne davet ettiklerini ifade etti. Ülker, “Geçtiğimiz ay Metropolitan Sanat Müzesi’nde gerçekleştirdiğim GOYA (Gez Oturma Yerinde Artık) etkinliği sırasında, ekibi sanat koleksiyonumuzu görmeleri için Holding’imize davet etmiştim. Çamlıca Kampüsümüzü ziyaret eden The Met ekibi ile birlikte Yıldız Holding Sanat Koleksiyonu’na ait hat eserlerinin bulunduğu ‘Konuşan Yazılar’ sergisinin yanı sıra, çağdaş sanat ve arkeolojik eserlerin sergilendiği alanları hep birlikte gezme fırsatı bulduk.” dedi.

Murat Ülker, devamında şunları ekledi: “Bu kıymetli ziyaret vesilesiyle, sanatın evrensel dilinde buluşmanın ve kültürel mirasımızı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. The Met Museum ekibiyle birlikte, koleksiyonumuzda yer alan birbirinden değerli sanatçıların nadide eserlerini incelerken, sanatın geçmişten günümüze uzanan yolculuğuna tanıklık ettik. Geleneksel hat sanatının zarafeti ve çağdaş sanatın yenilikçi ruhu, bu özel buluşmada adeta bir araya geldi. Daha sonra, dünyanın gözbebeği İstanbul’umuzun güzelliklerini bir boğaz turu ile gösterme imkanı bulduk.”

Son olarak, Ülker, “Her zaman söylediğim gibi, sanatın birleştirici, bizlere farklı pencerelerden bakmayı öğreten ve adeta şifa veren bir güce sahip olduğunu bir kez daha gördük. Davetimize icabet ettikleri bu nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için The Met Museum ekibine teşekkür ederim; biz kendilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk.” şeklinde sözlerini tamamladı.

Yıldız Holding ve Metropolitan Sanat Müzesi Buluşması
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx