USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Yunan Prensesi Theodora’nın Düğünü ve Kraliyet Hikayesi

Yunan Prensesi Theodora’nın Düğünü ve Kraliyet Hikayesi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hollywood Hayali ve Aşkın Peşinde

Hollywood Hayali ve Aşkın Peşinde

Yıllar önce, Hollywood’un ışıkları altında hayallerini gerçekleştirmek isteyen bir gelin, belki de bu hayalini tamamlayamadı. Ancak, hayatının aşkını bulmayı başardı ve mutlu bir yuva kurdu. Bu hikaye, hayallerin peşinden koşmayı ve aşkın gücünü anlatıyor.

Yunan Prensesi Theodora'nın Düğünü ve Kraliyet Hikayesi

Tahtsız Kral’ın Kızı Evlendi

Tahtsız Kral'ın Kızı Evlendi

2024 yılının son dönemine damgasını vuran muhteşem düğün, Yunan Prensesi Theodora ile Hint asıllı Amerikalı avukat Matthew Kumar’ın aşk hikayesinin yeni bir sayfasını açtı. Uzun süredir nişanlı olan çift, son dört yılda düğünlerini iki kez ertelemek zorunda kalmıştı. Nihayetinde, Atina’daki Metropolitan Katedrali’nde kalabalık bir davetli topluluğunun önünde, “ölüm onları ayırıncaya kadar” birlikteliklerine yemin ettiler. Bu mekan, gelin Theodora için oldukça özel; çünkü Yunanistan’ın son kralı olan babası Konstantin II ve annesi Kraliçe Anne Marie, tam 60 yıl önce burada hayatlarını birleştirmişti.

Duvak Büyük Büyükanne Sandığından

41 yaşındaki gelin Theodora, bu özel gününde ünlü moda tasarımcısı Celia Kritharioti’nin imzasını taşıyan şık bir gelinlik giydi. Duvağı ise antik bir İrlanda tülünden yapılmıştı. Gelinliğin en çarpıcı ayrıntısı, Theodora’nın başındaki taçtı. 1973 yılında Yunan kraliyet ailesinin varlığı sona ermiş olsa da, bazı değerli eşyalara hâlâ sahiplerdi. İşte bu taç da onlardan biri, Mısır Hidivi olarak bilinen bu mücevher, dünya kraliyet aileleri arasında en ünlülerinden biri olarak biliniyor.

Yunan Prensesi Theodora'nın Düğünü ve Kraliyet Hikayesi

Gelin Tacının Hikayesi Ayrı

Theodora, bu tacı takan yedinci gelin olarak tarihe geçti. Ayrıca, gelinin duvağı da büyükannesinin sandığından çıkmıştı. İlk olarak Theodora’nın büyük büyükannesi Prenses Margaret tarafından takılan bu tacı, 1964 yılında Theodora’nın annesi Kraliçe Anne Marie de, Yunanistan’ın son kralı Konstantin II ile evlenirken kullanmıştı.

Yunan Prensesi Theodora'nın Düğünü ve Kraliyet Hikayesi

Acı Haberle Düğün Bir Kez Daha Ertelenmişti

Şimdi, 41 yaşındaki Theodora ile Amerikalı avukat Matthew Kumar’ın aşk hikayesine geçelim. Çift, uzun bir beraberliğin ardından 2018 yılında nişanlandı. Düğünlerini sosyal medya üzerinden duyuran Theodora, o gün ne kadar mutlu ve heyecanlı olduğunu kelimelerle ifade edemedi. Düğün, başlangıçta 2020 yılında gerçekleştirilecekti; ancak pandemi nedeniyle iptal edildi. Daha sonra, 2022 yılında yapılması planlandı, fakat Theodora’nın babası Yunanistan’ın eski kralı Konstantin II’nin vefatı nedeniyle bu tören bir kez daha ertelendi. Nihayetinde, Theodora ve Matthew üçüncü denemelerinde evlenmeyi başardılar.

Yunan Prensesi Theodora'nın Düğünü ve Kraliyet Hikayesi

Oyuncu Olma Hayaliyle ABD’ye Gitti

Theodora, hayatının en mutlu gününü yaşarken, Londra’da dünyaya geldi. Tiyatro eğitimi aldı ve oyuncu olma hayaliyle ABD’nin Los Angeles kentine taşındı. 2010 yılında “The Bold and The Beautiful” adlı dizide rol aldı, ancak zamanla oyunculuk hayallerine veda etti. Evlendiği 41 yaşındaki Matthew Kumar ise ABD’de doğup büyüdü ve Los Angeles merkezli bir hukuk firmasında avukat olarak kariyerini sürdürüyor.

Yunan Prensesi Theodora'nın Düğünü ve Kraliyet Hikayesi

Önce Erkek Kardeşi Evlendi

Theodora ve Matthew, düğün için dört yıl bekledikten sonra, 2021 yılında Yunanistan’ın devrik kralı Konstantin II ile Kraliçe Anne Marie’nin oğullarından Prens Philippos’un düğününü gerçekleştirdi. Bu süreçte, Theodora kendi düğününü biraz daha ertelemek zorunda kaldı. Philippos ve Nina, ardı ardına üç ayrı törenle evlendiler. İlk olarak 2020 yılının aralık ayında İsviçre’de, ardından 2021’in ilkbaharında İngiltere’de bir kutlama yemeği düzenlendi. Son olarak, aynı yılın ekim ayında Atina’da resmi bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Büyük Ağabeyi Boşandı

Yunanistan’ın devrik kralı Konstantin II ile Kraliçe Anne Marie’nin bir diğer çocuğu Prens Nikolaos, bu yılın nisan ayında kötü bir haberle gündeme geldi. Nikolaos ve 14 yıllık eşi Tatiana, boşanma kararı aldıklarını duyurdular. Bu olay, kraliyet ailesinin gündeminde önemli bir yer tutarken, Theodora’nın düğünü ise tüm dikkatleri üzerine çekti.

Yunan Prensesi Theodora’nın Düğünü ve Kraliyet Hikayesi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx