31 Mart Seçimlerinde Liderler Nerede Oy Kullanacak?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart Seçimlerinde Liderler Nerede Oy Kullanacak?

Ülke genelinde yapılacak olan yerel seçimlerde liderlerin oy kullanacakları yerler belli oldu.

Erdoğan İstanbul’da, Özel Manisa’da

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geleneksel olarak olduğu gibi bu seçimde de oyunu İstanbul’da kullanacak. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ise İstanbul Fatih’teki Gelenbevi Anadolu Lisesi’nde oy verecek.

Bahçeli ve Akşener Ankara’da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Anıttepe Ortaokulu’nda, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Ankara Bilkent’teki Emlak Bankası Ortaokulu’nda sandığa gidecek.

İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Adayları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’ndeki Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde oy kullanacak. Rakibi Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum ise Kağıthane’deki İmece İlkokulu’nda oy verecek.

Ankara’da CHP adayı Mansur Yavaş, Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok ise Kocatepe İlkokulu’nda oy kullanacak. İzmir’de ise Cumhur İttifakı adayı Hamza Dağ Gümüşpala Mahallesi’nde, CHP adayı Cemil Tugay ise Karşıyaka’da oy kullanacak.

Yerel seçimler, ülke genelinde siyasi partilerin ve adayların önemli bir rekabet alanı oluşturuyor. Liderlerin oy kullanacakları yerlerin belirlenmesi, seçimlerin önemli bir adımı olarak görülüyor.

31 Mart Seçimlerinde Liderler Nerede Oy Kullanacak?
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!