1. Haberler
  2. Gündem
  3. KPSS Ön Lisans Sınavı Ankara’da Başladı: Geç Kalan Yandı!

KPSS Ön Lisans Sınavı Ankara’da Başladı: Geç Kalan Yandı!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da, kamu kurumlarında iş hayali kuran ön lisans mezunu adaylar, sabahın erken saatlerinde KPSS ön lisans sınavı için sınav merkezlerine akın etti. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen bu sınavda, adaylar saat 09.00’dan itibaren kontroller altında sınav merkezlerine alındı. Ancak saat 10.00’dan sonra gelen adaylar kapıların kapanması nedeniyle sınava giremedi.

Sınava giren adaylar, sıkı güvenlik kontrollerinden geçirildi. Giriş belgeleri ve kimlikleriyle sınav merkezine gelen adaylar, tokadan saate kadar her türlü takı ve aksesuar konusunda uyarıldı. 130 dakika sürecek olan sınav, saat 10.15’te başladı ve 12.25’te sona erecek. Ankara dahil 81 il ve Lefkoşa’da toplam 1 milyon 205 bin 899 aday bu önemli sınavda ter döküyor.

KPSS gibi büyük bir sınavda, organizasyonun ne kadar titizlikle yapıldığı ortada. Ancak geç kalan adayların sınava alınmaması, hepimize zaman yönetiminin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. AnkaraHaberler.com olarak, tüm adaylara başarılar diliyoruz ve umarız herkes emeğinin karşılığını alır.

KPSS Ön Lisans Sınavı Ankara’da Başladı: Geç Kalan Yandı!
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx