1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ben Affleck ve Jennifer Garner’ın Yeniden Bir Araya Gelme İddiaları

Ben Affleck ve Jennifer Garner’ın Yeniden Bir Araya Gelme İddiaları

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ben Affleck ve Jennifer Lopez’in Hikayesi: Aşkın Dönüşü

Ben Affleck ve Jennifer Lopez'in Hikayesi: Aşkın Dönüşü

İlk olarak yolları 2002 yılında kesişen Ben Affleck ve Jennifer Lopez, o dönem nişanlanıp ayrılmalarıyla dikkat çekmişti. Uzun bir bekleyişin ardından, 17 yıl aradan sonra yeniden bir araya geldiler ve bu birlikteliği evlilikle taçlandırdılar. Önce sade bir nikah, ardından ise gösterişli bir düğün ile hayatlarını birleştiren çiftin mutluluğu ne yazık ki sadece iki yıl sürdü. Şimdi, magazin dünyasında büyük yankı uyandıran bu evliliğin sonlanmasıyla birlikte herkes, hem Lopez’in hem de Affleck’in hayatlarına girecek yeni kişileri merak ediyor.

Ben Affleck ve Jennifer Garner'ın Yeniden Bir Araya Gelme İddiaları

Şimdi de Aşk Söylentileri Ortaya Çıktı

Ben Affleck’in bu konuda önde olduğunu söylemek mümkün. Öncelikle, Kennedy ailesinden Kick Kennedy ile ilişki yaşadığı iddiaları ortaya atıldı; ancak bu söylentiler hızlıca sönümlendi. Daha sonra, Radar adlı internet sitesi, Ben Affleck’in Jennifer Lopez ile yollarını ayırdıktan sonra eski eşi ve üç çocuğunun annesi Jennifer Garner ile yeniden bir ilişkiye başladığını öne sürdü!

Ben Affleck ve Jennifer Garner'ın Yeniden Bir Araya Gelme İddiaları

Eski Karısına Geri Döndüğü İddiası

Sitenin iddialarına göre, 2005 ile 2018 yılları arasında evli kalan ve bu süreçte üç çocuk sahibi olan Affleck ve Garner, birkaç aydır romantik bir birliktelik yaşıyor. Kaynaklar, “Bu ilişki aylar önce başladı. Onlara bir bakın, ne kadar mutlu görünüyorlar. Aşklarına ikinci bir şans tanımaya karar verdiler” şeklinde iddialı açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Jennifer Garner’ın, eski eşi Ben Affleck’in Lopez’den ayrılıp yerleştiği kiralık evine sık sık girip çıktığı da belirtiliyor.

Ben Affleck ve Jennifer Garner'ın Yeniden Bir Araya Gelme İddiaları

Bir süre önce birlikte çıktıkları bir yemekte Garner’ın eski kocasına sevgi dolu bakışı da dikkat çekti.

En Zor Günlerinde Yanında O Vardı

Ben Affleck ve Jennifer Garner’ın yeniden bir araya gelme iddialarının altında bazı nedenler yatıyor. Radar’a konuşan kaynaklara göre, Garner, Affleck’in Lopez ile evliliği sarsıldığında ona büyük destek sağladı. Affleck için adeta bir kaya gibi olan Garner, onun kendisine olan duygularını yeniden keşfetmesine yardımcı oldu. Lopez ile yaşadığı ayrılık sürecinde de Garner’ın fikirlerine saygı duymaya devam etti ve ondan akıl almaya devam etti.

Ben Affleck ve Jennifer Garner'ın Yeniden Bir Araya Gelme İddiaları

Birlikte Japonya’ya Gittikleri İddia Ediliyor

Eski çiftin yeniden bir araya gelmesiyle ilgili başka iddialar da gündemde. Jennifer Garner’ın, Ben Affleck’in 15 Ağustos’taki doğum günü kutlamasında da yanında olduğu öne sürülüyor. Ayrıca, Garner’ın Japonya’ya yaptığı bir gezi sırasında sosyal medya hesabında sadece kendi pozlarını paylaşmasına rağmen, Affleck’in de bu seyahatte olduğu iddia ediliyor. Üç çocuklarından biri olan Violet’in üniversiteye başlaması, çiftin yeniden bir araya gelmesine katkıda bulunduğu konuşuluyor.

Ben Affleck ve Jennifer Garner'ın Yeniden Bir Araya Gelme İddiaları

Lopez Onları Kıskanıyordu

Geçmişte, Garner ve Affleck sık sık birlikte görüntüleniyor ve samimi tavırlar sergiliyorlardı. Üç çocukları için sık sık bir araya gelmeleri, Affleck’in o dönemdeki eşi Lopez’in canını sıkıyordu. Lopez’in, kocasının eski karısıyla sergilediği bu samimiyetten rahatsız olduğu iddiaları da gündeme gelmişti. Hatta Lopez, Affleck’in Garner’a karşı hislerinin yeniden canlanma ihtimalinden kıskançlık duyuyordu.

Ben Affleck ve Jennifer Garner'ın Yeniden Bir Araya Gelme İddiaları

JLo’nun Büyük Korkusu Gerçek mi Oldu?

Ben Affleck ile Jennifer Garner’ın yeniden bir araya gelmeleri, şu anda yalnızca magazin basınında dolaşan bir iddia. Ancak zamanla gerçeklerin ortaya çıkması bekleniyor. Özetle, Lopez’in en büyük korkusunun gerçekleşip gerçekleşmediğini zaman gösterecek. Bu arada, Garner’ın bir süredir iş insanı John Miller ile mutlu bir ilişki yaşadığını da hatırlatmakta fayda var.

Ben Affleck ve Jennifer Garner’ın Yeniden Bir Araya Gelme İddiaları
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx