1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Ultra lüks BYD Denza Z9 GT tanıtıldı! İşte şaşırtan fiyatı

Ultra lüks BYD Denza Z9 GT tanıtıldı! İşte şaşırtan fiyatı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BYD, premium sedan pazarına Denza Z9 GT lansmanıyla argümanlı bir giriş yaptı. Geçtiğimiz saatlerde Çin’de tanıtılan Z9 GT; hem plug-in hibrit hem de büsbütün elektrikli güç aktarma organları seçenekleriyle büyük dikkat çekiyor. Ayrıyeten şık tasarımı gelişmiş teknolojiyle birleştiriyor.

BYD Denza Z9 GT özellikleri

Üç farklı plug-in hibrit seçeneği sunan Z9 GT; 47 ila 57 bin dolar ortasında değişen fiyatlandırmaya sahip. Bu modellerde, 2.0 litrelik akaryakıtlı motor ve toplamda 640 kW güç üreten elektrik motorla birleşiyor. BYD, bu versiyonların 1100 km’ye kadar menzil sunduğunu belirtiyor.

Tamamen elektrikli versiyonlar ise 50 ila 54 bin dolar arasında fiyatlandırılıyor. Üç motorlu bir heyetimle 710 kW güç üreten bu modeller, tek şarjla 630 km menzil vadediyor. Tüm Z9 GT modelleri, BYD’nin E3P gelişmiş şoför dayanak sistemiyle donatılmış olarak geliyor.

Şirketin yenilenmiş şoför takviye sistemi, otoyollarda akıllı navigasyon ve yakın aralıklı park üzere özelliklere yer veriyor. BYD ayrıyeten önümüzdeki yılın başlarında kent içi sürüş için haritasız versiyon sunmayı da planlıyor.

Eski Audi tasarım şefi Wolfgang Egger liderliğinde tasarlanan Z9 GT; fastback-sedan dizaynına sahip. 5180 mm uzunluğundaki sedan, 3125 mm’lik geniş bir dingil arası sunuyor. 10 dereceye kadar direksiyon hakimiyeti sağlayan çift motorlu art aks üzere teknolojiler, Z9 GT’nin sürüş dinamiklerini düzgünleştiriyor.

İç yerde ise LCD gösterge paneli, masaj yapan ön koltuklar, Devialet ses sistemi ve çeşitli yapay zeka fonksiyonları göze çarpıyor. Z9 GT, premium sedan pazarında kıymetli bir oyuncu olma potansiyeline sahip. Doğal birinci basamakta Çin’e özel olacağını belirtelim.

Ultra lüks BYD Denza Z9 GT tanıtıldı! İşte şaşırtan fiyatı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx