USD34,16
EURO38,17
GR. ALTIN2.918,51
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. İdil Bilgen: Türkiye’yi Asaletle Temsil Edeceğim

İdil Bilgen: Türkiye’yi Asaletle Temsil Edeceğim

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ASALETLE, ZARAFETLE TEMSİL EDECEĞİM

ASALETLE, ZARAFETLE TEMSİL EDECEĞİM

İdil Bilgen, kendisi hakkında yapılan olumsuz yorumlara aldırış etmediğini ifade ederek, “Ben bir Türk kadınıyım. Bu unvanı, Türkiye’yi temsil etmek üzere kazandım ve bu durum beni son derece mutlu ediyor, gururlandırıyor. Ülkemizde kadın ve çocuk cinayetleri gibi son derece acı olaylar yaşanırken, bana yazılan negatif yorumları insanların kendi boşluklarına veriyorum. Bilgi sahibi olmadan fikir üreten insanlar bunlar. Onların yorumları benim için hiç bir anlam ifade etmiyor. Ben modern bir Türk kadınıyım ve ülkemizi Miss World’de asaletle, zarafetle temsil edeceğim,” dedi.

TAKİPÇİLERİM GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR

Birinci seçilmesinin ardından sosyal medyada takipçi sayısının hızla arttığını belirten İdil Bilgen, “Takipçilerim gün geçtikçe artıyor. Türkiye Güzeli olarak hayatımın merak edilmesini doğal karşılıyorum. Herkese ilgisi için teşekkür ederim. Olumsuz yorumlar nedeniyle sosyal medya hesaplarımı kapatmayı hiç düşünmedim; buna gerek duymuyorum,” şeklinde konuştu.

Herkes istediğini söylemekte özgür

İdil Bilgen, sosyal medyada Kemal Sunal’ın ‘Şabaniye’ karakterine benzetilmesi konusunda ise şu yorumda bulundu: “Sosyal medya, herkesin istediğini söylemekte özgür olduğu büyük bir platform. Açıkçası bu durumla pek ilgilenmiyorum. Benim bir misyonum var ve bu unvanı pozitif projelere harcamayı tercih ediyorum.”

Onkoloji alanında uzmanlaşacağım

Onkoloji alanında uzmanlaşacağım

Annesi Ayşe Bilgen’i 2018 yılında meme kanseri nedeniyle kaybeden İdil Bilgen, annesinin 16 yıl boyunca kanserle mücadelesinin ardından doktor olmaya karar verdiğini söyledi. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan 24 yaşındaki genç kadın, yarışmada elde ettiği birinciliğin kariyerini etkilemeyeceğini vurgulayarak, “Tıp eğitimimi tamamladım. Şimdi onkoloji üzerine uzmanlaşmayı planlıyorum,” dedi.

NEBAHAT ÇEHRE: Ben çok beğendim

NEBAHAT ÇEHRE: Ben çok beğendim

1960 yılında Türkiye Güzeli seçilen Nebahat Çehre, İdil Bilgen’e destek verdi. Usta oyuncu, sosyal medyada Bilgen’in fotoğrafını paylaşarak şu ifadeleri kullandı: “Ben kızımızı çok beğendim. Yolu, bahtı açık olsun.”

MEHMET ALİ ERBİL: Kamera şakası sandım

Ayrıldığı sevgilisi Gülseren Ceylan’la yeniden barışan Mehmet Ali Erbil, birlikte çıktıkları yemek sonrası muhabirlerle sohbet etti. Ünlü şovmen, yeni Miss Turkey güzelini nasıl bulduğuna dair şöyle konuştu: “Ben dedim ki bu bir kamera şakası galiba. Eskiden güzellik anlayışı çok farklıydı, demek ki yarışma da bir hayli değişmiş. Güzellik göreceli ama bunu da tam olarak diyemiyorum.”

DEMET AKALIN: Belki tacını geri vermek ister

DEMET AKALIN: Belki tacını geri vermek ister

1990’da katıldığı Miss Globe yarışmasında ikinci olan Demet Akalın, sosyal medyada İdil Bilgen’in birinciliğine yönelik eleştirilerini dile getirdi: “Belki tacını geri vermek ister ya da halk oylaması gibi bir şey olsa… Çok istiyormuş birinci olmayı. Aşkım, sen istiyorsun ama bu bir güzellik yarışması, kayırma yarışması değil.”

ÖZLEM KAYMAZ: Kızım torpil dedikodusu olmasın diye 2. yapıldı

ÖZLEM KAYMAZ: Kızım torpil dedikodusu olmasın diye 2. yapıldı

1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz, İdil Bilgen ile ilgili torpil iddialarına yanıt vererek, 2018’de Miss Turkey ikincisi seçilen kızı Tara De Vries’i örnek gösterdi. Kaymaz, “Benim kızıma torpil dedikodusu olmasın diye ikincilik hakkı tanındı. Birinci, estetik operasyon geçirmiş bir genç kızımız oldu,” şeklinde konuştu.

Orkun Ün yazdı: Miss Turkey bu sefer sınıfta kaldı

“Ne İdil Bilgen’i üzmek istiyorum ne de jüri üyelerini ama elinizi bir vicdanınıza koyun ve lütfen diğer kızlarımıza bir kez daha bakın. Birinciliği İdil mi hak ediyordu yoksa başkaları mı? Bu, en yanlış seçimli Miss Turkey yarışması oldu. Hepiniz sınıfta kaldınız. Her kadın güzeldir ama bazı yerlerde birilerinin diğerlerinden daha güzel olması gerektiğini unutmamak lazım,” ifadelerini kullandı.

İdil Bilgen: Türkiye’yi Asaletle Temsil Edeceğim
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx