USD34,15
EURO38,20
GR. ALTIN2.920,64
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Brad Pitt’in Yeni Aşkı Ines de Ramon ile Bulduğu Huzur

Brad Pitt’in Yeni Aşkı Ines de Ramon ile Bulduğu Huzur

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brad Pitt’in Aşk Hayatı: Yeni Sevgilisiyle Bulduğu Huzur

Brad Pitt'in Aşk Hayatı: Yeni Sevgilisiyle Bulduğu Huzur

Brad Pitt, hayatının özellikle özel yaşamında, aradığı mutluluğu bir türlü bulamadı. Yıllar içinde birçok ünlü ve güzel kadınla ilişki yaşadı, hatta bazılarıyla evlendi. Ancak bu ilişkilerin çoğu, beklenenin aksine hüsranla sona erdi ve magazin basını için dedikodu kaynağı haline geldi.

Brad Pitt'in Yeni Aşkı Ines de Ramon ile Bulduğu Huzur

ÇEMBERİ YENİ SEVGİLİSİYLE KIRDI

Sonunda, 60 yaşındaki Pitt’in yarı yaşındaki sevgilisi Ines de Ramon ile tanışmasıyla bu çember kırıldı. Pitt, 34 yaşındaki Ines ile aradığı huzurlu ilişkiyi buldu. Aslında, ikili bir süredir birlikte görüntüleniyordu. Geçen hafta, 81’inci Venedik Film Festivali’nin kırmızı halısında el ele çıktı ve Ines’i resmi olarak kamuoyuyla tanıştırdı. The Wolfs adlı filmde birlikte çalıştığı meslektaşı George Clooney ve eşi Amal Clooney’in yanında büyük bir gururla Ines de Ramon ile boy gösterdi. O görüntülerde, 2022 yılından bu yana birlikte olan Pitt ve Ines’in mutluluğu açıkça görülüyordu.

Brad Pitt'in Yeni Aşkı Ines de Ramon ile Bulduğu Huzur

HEP CLOONEY ÇİFTİNİN İLİŞKİSİNE ÖZENİRDİ

OK! dergisine konuşan Pitt’e yakın bir kaynak, “Brad’in Ines ile çok iyi bir ilişkisi var. Venedik Film Festivali’nin kırmızı halısında yanındaki sevgilisinden büyük bir gurur duydu” dedi. Aynı kaynak, Pitt’in yıllar boyunca meslektaşı George Clooney ve karısı Amal’ın ilişkisine hayranlık duyduğunu belirtti. “Arkadaşı George’un karısıyla olan ilişkisi ve aile hayatı, Brad Pitt’e her zaman ilham verdi. Bu kaynaklara bakılırsa, Pitt dramalardan ve büyük çalkantılardan uzak bir ilişki istiyordu. Sonunda Ines de Ramon ile bunu buldu.” şeklinde ekledi.

Brad Pitt'in Yeni Aşkı Ines de Ramon ile Bulduğu Huzur

KARŞILAŞMASINLAR DİYE ÖZEL ÇABA HARCANDI

Pitt, yeni aşkı Ines de Ramon ile Venedik kırmızı halısında boy göstermeden bir gün önce, olaylı bir şekilde boşandığı ve hâlâ gerginlik yaşadığı eski karısı Angelina Jolie de festivalin konuğu oldu. Opera sahnelerinin ‘diva’sı Maria Callas’ı canlandırdığı Maria filmiyle festivale katılan Jolie ve Pitt’in karşılaşmaması için festival komitesi özel önlemler aldı. Sonuç olarak eski çift, Venedik’te hiç bir araya gelmedi.

HAYATINA GİREN BÜTÜN KADINLARDAN FARKLI

Pitt’i hayatının ikinci baharında bu kadar mutlu eden Ines de Ramon, ünlü yıldızın bugüne kadar hayatına giren kadınlardan oldukça farklı bir profil çiziyor. Hollywood piyasasına aşina olsa da, Pitt’in eski eşleri Jennifer Aniston ve Angelina Jolie ya da eski nişanlıları Juliette Lewis ile Gwyneth Paltrow kadar göz önünde biri değil. İnce bedeni, uzun koyu renk saçları ve güzel gülüşü ile dikkat çeken Ines de Ramon, Pitt’in hayatına giren diğer kadınlardan her anlamda ayrışıyor.

BİR SÜRÜ YABANCI DİL BİLİYOR

Ines de Ramon, Cenevre Üniversitesi’nde iş idaresi eğitimi aldı. 2013 yılında okulunu başarıyla tamamlayan genç kadın, İngilizce dışında İspanyolca, Fransızca ve Almanca gibi dilleri de akıcı bir şekilde konuşabiliyor. Eğitim hayatının ardından moda ve mücevher tasarımcılığına yönelen Ines, şu anda Los Angeles merkezli bir mücevher firmasının yönetim kurulu başkanı olarak görev yapıyor. Ancak onun donanımı bu kadarla sınırlı değil; Ines de Ramon aynı zamanda sertifikalı bir sağlık koçu ve beslenme uzmanı.

Brad Pitt'in Yeni Aşkı Ines de Ramon ile Bulduğu Huzur

ESKİ EŞİ DE OYUNCUYDU

Ines de Ramon’un hayatına girmesiyle birlikte, eski eşinin de Hollywood çevresinden biriyle evlendiği ortaya çıktı. The Vampire Diaries adlı yapımla tanınan Paul Wesley ile 2019 yılında evlenen de Ramon, 2022’de boşandı. Brad Pitt ile Ines de Ramon, ilk kez 2022 yılında Los Angeles’taki Bono konserinde birlikte görüntülendiler ve sonrasında Meksika’da bir tatile çıktılar. Daha önceki aşklarının aksine, Pitt bu kez özel hayatını meraklı gözlerden uzakta yaşamayı tercih etti. Sevgilisinin bu konudaki tercihi de etken oldu.

Brad Pitt'in Yeni Aşkı Ines de Ramon ile Bulduğu Huzur

Her ne kadar ilişkilerinin başında daha kapalı bir görünüm sergilese de, Pitt sonunda George Clooney ile işbirliği yaptığı The Wolfs filminin Venedik galasında sevgilisinin elinden tuttu ve dünyaya açıldı. Çiftin ilişkisinin geleceği ise zamanla şekillenecek gibi görünüyor.

Brad Pitt'in Yeni Aşkı Ines de Ramon ile Bulduğu Huzur

Yakın çevresine göre, Brad Pitt, Ines de Ramon ile aradığı huzurlu ilişkiyi buldu. Bu arada, yeni ilişkisiyle birlikte Pitt’in giyim tarzındaki değişim de gözlerden kaçmadı.

Brad Pitt’in Yeni Aşkı Ines de Ramon ile Bulduğu Huzur
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx