USD34,16
EURO38,17
GR. ALTIN2.918,51
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in Ayrılığı: 20 Yıl Sonra Tekrar Bitiş

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in Ayrılığı: 20 Yıl Sonra Tekrar Bitiş

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in Ayrılığı: Yeni Bir Dönem Başlıyor

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in Ayrılığı: Yeni Bir Dönem Başlıyor

Sürekli olarak mutlu olmadıkları, sık sık tartıştıkları ve evliliklerinin tehlikede olduğu söylenen Jennifer Lopez ve Ben Affleck çifti, sonunda 20 Ağustos’ta boşanma için ilk adımı atma kararı aldılar. Mahkemeye sunulan boşanma dilekçesinde, ayrılık tarihleri olarak 26 Nisan belirtilmişti.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in Ayrılığı: 20 Yıl Sonra Tekrar Bitiş

İlk Nişanın 20., Evliliğin 2. Yıl Dönümü Her Şeyin Bittiği Gün Oldu

2000’lerin başında büyük bir aşkla nişanlanan fakat tam evlilik arifesinde ayrılan çift, 20 yıl aradan sonra aşklarını yeniden alevlendirerek 2022’de evlenmişti. Ancak, Jennifer Lopez ve Ben Affleck, aradan geçen yılların ardından ilk ayrılık sebeplerinin hala geçerli olduğunu ve birbirlerini sevmelerine rağmen bunun evli kalmalarına yetmediğini acı bir şekilde anladılar.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in Ayrılığı: 20 Yıl Sonra Tekrar Bitiş

İki yıllık evlilikleri biten ünlü çift, bu süre zarfında sık sık tartışarak kameralara yansıyordu.

Ayrılık haberinin ardından, paparazziler Affleck ve Lopez’in peşini bırakmadı. Ben Affleck, boşanma haberi yayımlandıktan sonra çocuklarıyla ya da eski eşi Jennifer Garner ile görüntülenirken, Lopez ise bir süre ortadan kaybolup haberin etkisinin azalmasını bekledi. Son bir-iki haftadır ise “yıkılmadım ayaktayım” pozları vermeye devam etti.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in Ayrılığı: 20 Yıl Sonra Tekrar Bitiş

Ayrılıktan Sonra İlk Kez Bir Araya Geldiler

Geçtiğimiz günlerde, hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı; Ben Affleck ve Jennifer Lopez, boşanma davası açtıktan sonra ilk kez birlikte görüntülendi. Affleck’in eski eşi Jennifer Garner’dan olan çocukları 15 yaşındaki Finn ve 12 yaşındaki Samuel ile Lopez’in eski kocası Marc Anthony’den olan 16 yaşındaki ikizleri Emme ve Max, aile buluşması için Beverly Hills Oteli’ne gittiler. Büyük bir siyah cip ile otele gelen kalabalık aile, içeride uzun süre vakit geçirdi. Bir ara, çocukları almak için Affleck’in eski eşi Jennifer Garner da otele geldi.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in Ayrılığı: 20 Yıl Sonra Tekrar Bitiş

Boşanmalarının üzerinden 3 hafta geçmişken, çift çocuklarının yanında sakin olmayı deneseler de gerginlikleri yüzlerinden okunuyordu.

Otele girerken hararetli bir tartışmaya dalan eski çift, bir süre de arabanın içinde konuştu. Bu anlarda Ben Affleck’in sinirli hali dikkat çekerken, Jennifer Lopez’in gözyaşlarını silmeye çalıştığı görüldü. Lopez, Affleck’in kendisine verdiği nişan yüzüğünü serçe parmağına takarken, evlilik yüzüğünü de altın bir ‘Jennifer’ yüzüğü ile değiştirmişti. Çift, ayrılıkla ilgili söylentiler dolaşırken sık sık parmaklarında alyansları olmadan görüntüleniyor, bu da dedikoduları körüklüyordu.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in Ayrılığı: 20 Yıl Sonra Tekrar Bitiş

Ayrıldığı Kocasının En Yakın Dostuna İçini Dökmek İstedi Ama…

Jennifer Lopez, eski eşiyle buluşmadan önce Toronto Film Festivali’nde Ben Affleck’in en yakın arkadaşı Matt Damon ile görüntülenmişti. Gala gecesinde bir köşeye çekilip yarım saat kadar samimi bir şekilde sohbet ederken, Lopez’in muhtemelen boşanma acısını Damon’a anlattığı iddia edildi. DailyMail.com’a özel demeç veren bir kaynak, bu görüşmeyi “Matt Damon, JLo’nun Ben hakkında konuşmak için yaptığı girişimleri geri çevirdi” şeklinde yorumladı.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in Ayrılığı: 20 Yıl Sonra Tekrar Bitiş

Lopez, Matt Damon ile bir araya gelirken, etraftaki insanların dikkatini çekti.

Kaynak, “Zamanlaması çok garipti çünkü Matt, samimi bir konuşma yapmak için etkinlikte kenara çekilmesinin duyulacağını ve viral olacağını biliyordu” diyerek, Damon’un Lopez ile Ben Affleck hakkında konuşmayı reddettiğini de belirtti.

Aşk Yuvasi Evlerini Satmaya Uğraşıyorlar

Çift, Mayıs 2023’te Beverly Hills’te muhteşem bir malikane satın almıştı. Bu malikane, 38.000 metrekarelik, 12 yatak odalı ve 24 banyolu bir ana evin yanı sıra, 5.000 metrekarelik bir misafir çatı katı ve bir bekçi evi içeriyordu. Ancak, ayrılıklarından bir ay önce, bu muhteşem ev, Jennifer Lopez tarafından 68 milyon dolara satışa kondu.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in Ayrılığı: 20 Yıl Sonra Tekrar Bitiş

Eski eşler şimdi evlendikten sonra satın aldıkları bu muhteşem evi satmaya çalışıyorlar. Bu arada, Lopez ve Affleck çoktan yeni evler bulup taşındılar bile.

Evlilik öncesi anlaşma yapmayan ünlü çift, evlendikten sonra sahip oldukları tek mülkü satıp bölüştükten sonra, ortak çocukları olmadığı için kendi yollarına gidecekler. Jennifer ve Ben, ilk kez 2001 yılında Martin Brest’in gişe bombası “Gigli” filminin Los Angeles’taki setinde tanışmış, 2002’de nişanlanmış ancak 2004 yılındaki düğünlerinden sadece üç gün önce ayrılmışlardı.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in Ayrılığı: 20 Yıl Sonra Tekrar Bitiş

İlk Denemede Yürümeyen Aşkın Ömrü Yine Kısa Oldu

İlk ayrılıklarının ardından her ikisi de başkalarıyla yollarına devam etmişti; Jennifer, 2004 yılında Marc Anthony ile, Ben ise 2005 yılında Jennifer Garner ile evlenmişti. Ancak, her iki evliliğin sona ermesinin ardından ikili, 2021’de romantizmlerini yeniden alevlendirmişti. İlk olarak Temmuz 2022’de Las Vegas’taki bir şapelde sade bir törenle yemin etmişler, ertesi ay ise Ben’in Georgia’daki malikanesinde görkemli bir düğünle evlenmişlerdi. Jennifer Lopez, boşanma davasını bu ihtişamlı düğünün ikinci yıl dönümü olan 20 Ağustos’ta açmıştı…

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in Ayrılığı: 20 Yıl Sonra Tekrar Bitiş

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in Ayrılığı: 20 Yıl Sonra Tekrar Bitiş
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx