USD34,17
EURO38,17
GR. ALTIN2.915,12
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Galler Prensesi Kate Middleton ve Prensi William’ın Çocukları Hakkında Bilgiler

Galler Prensesi Kate Middleton ve Prensi William’ın Çocukları Hakkında Bilgiler

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiliz kraliyet ailesinin en dikkat çekici üyeleri arasında yer alan Galler Prensesi Kate Middleton ile Galler Prensi William ve bu çiftin çocukları hakkında neler biliyorsunuz? Zaman zaman anne ve babalarıyla birlikte kamuoyunun karşısına çıkan bu üç çocuk, yani geleceğin kralı George ile kardeşleri Charlotte ve Louis hakkında kafanızda nasıl bir imaj var? Muhtemelen, enerjisiyle tanınan en küçük kardeş Louis dışında, diğer ikisini sorumluluk sahibi ve katı protokol kuralları içinde büyüyen çocuklar olarak görüyorsunuz.

Galler Prensesi Kate Middleton ve Prensi William'ın Çocukları Hakkında Bilgiler

KAMERALAR KAPANINCA YAŞITLARINDAN FARKLARI YOK

George, daha küçük yaşlarda katıldığı spor etkinliklerinde bile takım elbiseli ve kravatlı görünürken, Charlotte birçok kişi için büyük-büyük anneannesi Kraliçe Elizabeth’in küçük bir kopyası gibi algılanıyor. Üç kardeşin en belirgin karakteri olan Charlotte, henüz 3 yaşındayken bile basının önünde sergilediği ciddi tavırlarla dikkat çekti. Zamanla ailece katıldıkları etkinliklerde kardeşlerini kontrol etmek onun sorumluluğu oldu. Ancak unutmamak gerekir ki, şu anda 11 yaşında olan George ve 9 yaşındaki Charlotte, hâlâ birer çocuk. Ayrıcalıklı bir ailede katı kurallar altında büyüyor olsalar da, aile içinde çocukluklarını yaşamaya devam ediyorlar, özellikle de halktan bir aile olan Middleton ailesinin yanında.

Galler Prensesi Kate Middleton ve Prensi William'ın Çocukları Hakkında Bilgiler

DAYILARI İKİ ÇOCUĞUN BİLİNMEYEN BİR ÖZELLİĞİNİ ANLATTI

Galler çiftinin iki büyük çocuğunun, kamuoyundaki ciddi tavırlarının aile ortamında nasıl değiştiğini dayıları James Middleton, kaleme aldığı kitabında gözler önüne serdi. Kate Middleton’ın tek erkek kardeşi James, yakında piyasaya çıkacak olan ve bir süre önce kaybettiği sevimli köpeği Ella’ya adadığı Meet Ella: The Dog Who Saved My Life (Ella İle Tanışın… Hayatımı Kurtaran Köpek) adlı kitabında, iki yeğeninin pek bilinmeyen bir özelliğini paylaştı. James, kitabında kısa bir süre önce üçüncü evlilik yıl dönümlerini kutladığı Fransız eşi Alizee Thevenet ile yeğenlerinin nasıl tanıştığını anlattı. Ancak bu tanışmanın resmi bir durum olmadığını belirtmek gerek.

Galler Prensesi Kate Middleton ve Prensi William'ın Çocukları Hakkında Bilgiler

YATAK ODASININ KAPISINDA NÖBET TUTTULAR

James Middleton’ın kitabında anlattığına göre, iki kardeş, yakında yengeleri olacak Alizee ile sabahın erken saatlerinde uyudukları yatak odasının kapısında ilk kez karşılaştılar. James, bu durumu şu şekilde ifade etti: “Alizee ve ben ailemin evine çok da uzak olmayan bir yerde bir düğüne gitmiştik. Bu nedenle Berkshire’daki aile evinde kalmaya karar verdik o gece. Sessizce eve girdik ve karanlıkta benim odama gittik. Amacımız birkaç saat uyumaktı.” Fakat, sabah saat 07:30’da bir dizi kıkırdama ve gülüşle uyandı. “Yatak odasının kapısından gelen kıkırdamalarla uyandım. O hafta sonu ablam Kate, kocası William ve üç çocuğun da ailemin evinde kaldığını bilmiyordum,” diye not düştü.

Galler Prensesi Kate Middleton ve Prensi William'ın Çocukları Hakkında Bilgiler

ONLARI MUTFAĞA GÖTÜRDÜ… SORULAR ARKA ARKAYA GELDİ

James, Alizee hala uyuduğu için, iki küçük yeğenine gürültü etmemelerini söyleyerek alt kattaki mutfağa götürdü. Orada erken uyanan Kate ile William, sabah çaylarını içiyorlardı. Alizee de mutfağa indiğinde, üzerinde sevgilisine ait bir tişört vardı. Alizee, hiç panik yapmadı ve onun ablası, eniştesi ve çocuklarıyla tanıştı. George ve Charlotte, durmadan ona “Siz sevgili misiniz?” gibi sorular sordular. Böylece, sonradan karısı olan Alizee, Middleton ailesi ile tanışmış oldu.

Galler Prensesi Kate Middleton ve Prensi William'ın Çocukları Hakkında Bilgiler

ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNDÜ

Kısa bir süre önce bir erkek bebekleri olan geleceğin kraliçesi Kate Middleton’ın ve ailesinin gelini Alizee ile James, evliliklerinin üçüncü yıl dönümünü kutladı. James Middleton, bir dönem depresyon nedeniyle kendi canına kıymanın eşiğine gelmişti. Geçen hafta, evliliklerinin üçüncü yıl dönümünü kutlamak için, düğün günü karısı Alizee ile birlikte çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesaplarında paylaştı. 37 yaşındaki James, düğünlerinde çekilen ve daha önce görülmemiş bir fotoğrafı paylaşarak, “Yıl dönümümüz kutlu olsun Alizee. Karı-koca olarak üçüncü, anne-baba olarak ise ilk yıl dönümümüz,” dedi. Ayrıca, onlarla tanışmalarına vesile olan ama üç yıl önce hayatını kaybeden köpeği Ella’yı da anmayı ihmal etmedi.

Galler Prensesi Kate Middleton ve Prensi William'ın Çocukları Hakkında Bilgiler

GELECEKTEKİ KOCASINI GARSON SANIP SİPARİŞ VERMİŞTİ

James Middleton ile Alizee Thevenet’in tanışma ve evlilik hikayesi de oldukça ilginç. Her ne kadar İngiliz kraliyet ailesinin gelini ve ülkenin gelecekteki kraliçesi Kate’in kardeşi olsa da, James, Alizee ile gösterişli bir şekilde evlenmedi. Hatta gelinin o gün giydiği gelinlik bile kayınvalidesi Carole’ın kendi düğününde giydiği gelinlikti. James ve Alizee’nin tanışma öyküsü ise oldukça sıra dışıydı. İkili, Chelsea’de bir kulüpte tanıştı; onları tanıştıran ise James’in kısa süre önce kaybettiği köpeği Ella oldu.

Galler Prensesi Kate Middleton ve Prensi William'ın Çocukları Hakkında Bilgiler

ELLA ADLI KÖPEK ONLARI BİR ARAYA GETİRDİ

James, bu durumu şöyle anlatıyor: “Ella, kulüpte otururken benim ayaklarımın dibinde uzanıyordu. Onun susamış olabileceğini düşünüp, terasın köşesindeki su kabına gönderdim. Ancak o, ileride başka bir masada oturan Alizee’nin yanına gitti.” İşte o anda Alizee, köpeği almak için yanına yaklaşan James’i garson sanıp ondan içecek bir şeyler istedi. Böylece ikili, Ella sayesinde tanışmış oldu.

Galler Prensesi Kate Middleton ve Prensi William'ın Çocukları Hakkında Bilgiler

FRANSA’DA BİR KÖYDE SESSİZ SEDASIZ EVLENDİLER

Romantik bir ilişkiye başlayan çift, kısa bir süre sonra nişanlandı ve 2021 yılının Eylül ayında Fransa’da bir köyde evlendiler. Herkes, Kate’in kız kardeşi Pippa gibi James’in de gösterişli bir törenle evlenmesini bekliyordu, ancak öyle olmadı. Çift, Cote d’Azur yakınlarındaki Bormes-les-Mimosas adlı köyde sade bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Düğünle ilgili en çarpıcı ayrıntı ise Alizee’nin gelinliğiydi, çünkü bu gelinlik, Kate, Pippa ve James’in annesi Carole Middleton’ın 1980 yılında kendi düğününde giydiği gelinlikti.

Galler Prensesi Kate Middleton ve Prensi William'ın Çocukları Hakkında Bilgiler

‘O GELİNLİĞE AŞIK OLDUM’

Alizee Thevenet, Hello dergisine verdiği röportajda Covid-19 kısıtlamaları sırasında Carole Middleton ile gelinlik konusunda sık sık fikir alışverişinde bulunduklarını anlattı. Thevenet, “Bu sırada onun gelinliğini denedim ve o gelinliğe aşık oldum. Bana mükemmel şekilde uydu ve tam olarak istediğim gibiydi,” ifadelerini kullandı. Alizee, gelinliklerin sadece bir kez giyilmesinin kendisini rahatsız ettiğini de belirtti. “Bu kadar güzel bir elbiseye ikinci kez hayat vermek muhteşem bir durum,” dedi.

Galler Prensesi Kate Middleton ve Prensi William'ın Çocukları Hakkında Bilgiler

Kate Middleton’ın kız kardeşi Pippa, James Matthews ile 2017 yılında gösterişli bir törende evlendi. Çiftin üç çocuğu oldu.

Galler Prensesi Kate Middleton ve Prensi William’ın Çocukları Hakkında Bilgiler
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx