USD34,16
EURO38,18
GR. ALTIN2.918,09
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Dilan Çıtak Tatlıses’in Uçakta Kedisiyle Yaşadığı Gerilim

Dilan Çıtak Tatlıses’in Uçakta Kedisiyle Yaşadığı Gerilim

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uçakta Gerilim: Dilan Çıtak Tatlıses ve Kedisi

Uçakta Gerilim: Dilan Çıtak Tatlıses ve Kedisi

Türk Hava Yolları’nın (THY) Bodrum – İstanbul seferini yapan bir uçakta ilginç ve tartışmalı bir olay yaşandı. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Bodrum’dan İstanbul’a uçmak üzere THY uçağına bindi. Uçuş sırasında, kedisinin miyavlaması üzerine Tatlıses, kedisini pusetinden çıkararak kucağına aldı.

Uçak İstanbul hava sahasına yaklaşırken, kabin memuru Dilan Çıtak Tatlıses’i kedisini pusete koyması konusunda uyardı. Ancak, bu uyarı ikili arasında sözlü bir tartışma başlattı ve kısa süre içinde kavga boyutuna ulaştı. Yaşanan olaylar nedeniyle pilot, uçağa polis ekiplerini çağırmak zorunda kaldı. THY kabin memuru, kendisine saldırdığı iddiasıyla Dilan Çıtak Tatlıses’ten şikayetçi oldu.

Polislere Zor Anlar Yaşattı

Uçaktan indikten sonra, şikayet işlemleri için havaalanındaki karakola davet edilen polis memuruna hakaret eden Dilan Çıtak, “Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin. Yerler seni burada yerler koçum. Bak seni yerler. Ne olacak, ne olacağını sanıyorsunuz? Ne olacağını sanıyorsun delikanlı.” ifadelerini kullandı. Taraflar, olayın ardından polis eşliğinde karakola götürüldü. Dilan Çıtak Tatlıses, burada verdiği ifadenin ardından havalimanından ayrıldı.

Kara Listeye Alındı

Yaşanan olayların ardından THY tarafından kara listeye alınan Tatlıses, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak durumu duyurdu. Kedisiyle birlikte uçakta çektiği bir fotoğrafı paylaşan Tatlıses, “Dün gece kedim uçakta nefes darlığı çekmeden hemen öncesi sakinleştirmeye çalıştığım video. Videonun başında da gördüğünüz gibi kedimin tuhaf ağız hareketleri artıyor ve sonrasında göz kaymaları başlıyor. Sokak hayvanlarıyla ilgili yasanın gündemde olduğu bir dönemde, böyle bir olay üzerinden hakkımda algı yaratılmaya çalışılması beni oldukça şaşırttı. Uçağa bindiğimde kedim pusetindeydi. İnişe kısa bir süre kala kedim fenalaşınca onu pusetten çıkarmak istedim. O sırada bir hostes beni sert bir dille uyardı. Durumu açıklamaya çalışmama rağmen, sert tavrı devam etti ve kedimi zorla pusete sokmaya çalıştı hatta pusete vurdu” dedi.

‘Videodaki Görüntü Haksız Şiddete Uğradığıma Vermiş Olduğum Tepkidir’

Kabin memurunun tutumundan rahatsız olduğunu belirten Çıtak Tatlıses, açıklamasında, “Kedim nefes almakta zorlanırken bu tavır beni daha da paniğe sevk etti. Yolcular ve diğer hostesler durumu fark edip hanımefendiyi uyarmasına rağmen, hostesin tutumunda bir değişiklik olmadı. Yolcular araya girip kendisini uyarsa da bu defa beni eliyle taciz etti. Uçaktan indiğimde de aynı davranışlar devam etti ve diğer çalışan arkadaşları kendisine sakin olmasını söyledi. Ancak, tüm bu uyarılara rağmen tavırlarını sürdürdü. Uçaktan iner inmez şikayette bulundum ve polis ekiplerine durumu anlattım. Diğer çalışanların anlayışlı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim, fakat bu hanımefendinin tavırları ve kedime yönelik sert tutumu nedeniyle şikayetçi oldum. Yayınlanan bu video, olayın son dakikasında kendime yapılan tavrın sonucunda maniple edilmiş olduğum ve artık bu haksız şiddet eğilimli tavra vermiş olduğum tepkidir. Keşke bu videonun öncesinde kendime yapılan sert tutumları da yayınlasalardı. Hayvanlar dilsiz varlıklardır, benim kedim de bir dilsiz varlık olarak ona yapılan bu haksızlığı kim savunacak?” ifadelerini kullandı.

Dilan Çıtak Tatlıses’in Uçakta Kedisiyle Yaşadığı Gerilim
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx