Ankaralı Sanayicilerin Başarıları Ödüllendirildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankaralı Sanayicilerin Başarıları Ödüllendirildi

Ankara Sanayi Odası 60. Kuruluş Yılı Ödülleri, Ankaralı sanayicilerin başarılarını taçlandırdı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirilen törende, Ankaralı sanayicilerin başarıları büyük bir coşkuyla ödüllendirildi. İftar yemeğiyle başlayan ve ödül töreniyle devam eden programda, 7 farklı kategoride toplam 68 ödül sahiplerini buldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ödülleri takdim etti.

ASO’nun Öncülüğünde Ankara’nın Sanayi ve Teknoloji Üssü Kuruluyor

ASO Başkanı Seyit Ardıç, yaptığı açıklamada, Ankara’yı sanayi ve teknolojinin başkenti yapmak amacıyla Türkiye’nin en büyük teknoloji üssünün kurulacağını duyurdu. Yaklaşık 1,5 milyon metrekarelik alanda hayata geçirilecek olan bu teknoloji üssü, Ankara’nın beşerî, sosyal, ekonomik ve entelektüel sermayesiyle Türkiye’nin ileri teknoloji ürün ve hizmetlerinin üretilmesini sağlayacak.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan Övgü Dolu Sözler

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Ankara’nın sadece siyasi başkent olmadığını, aynı zamanda önemli bir ekonomik merkez olduğunu vurgulayarak, ASO’nun Ankara sanayisi için yaptığı çalışmaların büyük önem taşıdığını belirtti. Yılmaz, Ankara’nın savunma sanayii ihracatında da büyük bir rol oynadığını vurgulayarak, ASO’nun kurduğu Model Fabrika’nın takdir edilecek bir çalışma olduğunu ifade etti.

Başarıya Yolculukta ASO’nun Önemi

Ankara Sanayi Odası’nın ödülleri, başvuruların titizlikle değerlendirilmesi sonucunda sahiplerini buldu. Bu ödüller, Ankaralı sanayicilerin başarılarına verilen değeri gösterirken, ASO’nun Ankara sanayisinin gelişimine olan katkısını da bir kez daha ortaya koydu.

Ankaralı Sanayicilerin Başarıları Ödüllendirildi

Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!