2024 Yılında Para Kazanmak İçin Kullanabileceğiniz En İyi Tıklama Başına Ödeme Ortaklık Programı

2024 Yılında Para Kazanmak İçin Kullanabileceğiniz En İyi Tıklama Başına Ödeme Ortaklık Programı
2024 Yılında Para Kazanmak İçin Kullanabileceğiniz En İyi Tıklama Başına Ödeme Ortaklık Programı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir yayıncı ve satış ortağı olarak daha fazla kazanmak için 2024’te kullanacağınız en iyi tıklama başına ödeme ortaklık programlarını arıyorsanız, en iyi PPC ortaklık programlarından bazılarını bulacağınız yer burasıdır.

Reklamverenler her yıl Google AdWords’e, Facebook gibi sosyal medya sitelerine vb. milyarlarca dolar harcıyor.

Neden bu kadar para harcıyorlar biliyor musun? Hepsi yüksek kaliteli potansiyel müşteriler elde etmek ve gelirlerini artırmak için web sitelerine, açılış sayfalarına ve ürünlerine trafik çekmek istiyor.

AdWords’te tüm sektörlerdeki ortalama TBM’nin arama için 2,69 ABD doları, görüntüleme için 0,63 ABD doları olduğunu ve en pahalı anahtar kelimelerin tıklama başına neredeyse 55 ABD doları olduğunu biliyor muydunuz?

PPC bağlı kuruluş programlarının, blog yazarları gibi yayıncıların reklamlarını görüntüleyerek daha fazla para kazanmaları için son derece yararlı olduğu yer burasıdır  .

PPC Nedir?


PPC, reklamverenlerin reklamlarından biri tıklandığında yayıncılara komisyon ödediği bir reklam modeli olan Tıklama Başına Ödeme anlamına gelir. (yani blog yazarları, sitelerinde reklamlarını gösteren bağlı kuruluş pazarlamacıları).

PPC reklamcılığı genel olarak şu şekilde çalışır. Lafı fazla uzatmadan, tıklama başına daha fazla para kazanmak için 2024’te kullanabileceğiniz, Hindistan’da yaygın olarak kullanılan ve en iyi Tıklama Başına Ödeme ortaklık programlarından bazılarından bahsedelim.

PPC şu şekilde çalışır

2024’Ün En İyi Tıklama Başına Ödeme Ortaklık Programları (Yayıncılar Ve Bağlı Kuruluşlar İçin)

2024'te Para Kazanmak İçin Kullanabileceğiniz En İyi Tıklama Başına Ödeme Ortaklık Programı

1. Media.Net


medya nokta net ortağı

Çoğu blogcu için AdSense’ten sonra en popüler seçenek, bir Yahoo! Bing Ağı içeriksel reklam programıdır ve en yüksek ödeme yapan tıklama başına ödeme ortaklık programlarından biri olarak kabul edilir.

Media.Net’i Ortak Olarak Kullanarak Nasıl Para Kazanılır?

En popüler Yahoo! Bing Ağı içeriksel reklam programı Media.net, onların ağına ücretsiz olarak katılabileceğiniz ve benzersiz yönlendirme kimliğini aldıktan sonra web siteniz, blogunuz veya sosyal medya varlığınız aracılığıyla bunu tanıtmaya ve birisi kullandığında para kazanmaya başlayabileceğiniz yerdir. yönlendirme bağlantınız.

İşte Media.net elçisi programının kazanç raporumuz.

media.net kazançları

Yukarıda görebileceğiniz gibi şu ana kadar 79 onaylı kayıt gönderdik ve 500$’ın üzerinde para kazandık.

Ortak Olarak Skimlink Kullanarak Nasıl Para Kazanılır?

Skimlinks yönlendirme programını tanıtmanın 1 numaralı nedeni, yönlendirdiğiniz her yayıncı için size bir yıl boyunca kazandıklarının %35’ini verdikleri muazzam miktarda para vermeleridir.

Skimlinks, bir satış ortağı olarak para kazanmaya yönelik tavsiye programlarını tanıtmak için size açıklama rozetleri, metin ve özel Banner reklamları gibi tonlarca promosyon malzemesi sağlar.

Onlara kaydolduğunuzda, yeni yönlendirmeler göndermek için kullanabileceğiniz benzersiz bir yönlendirme kimliği alacaksınız ve yönlendirdiğiniz yayıncılardan kazandığınız komisyonlar (bizdeki ilk yıllarında) otomatik olarak hesabınıza aktarılacaktır.

Neden Skimlink’leri Kullanmalısınız?

Skimlinks’in bağlı kuruluşuysanız, Skimlinks’i tanıtabileceğiniz tavsiye programlarına da erişebileceksiniz ve yönlendirdiğiniz her yayıncı için Skimlinks’in bir yıl boyunca kazandığının %35’ini kazanacaksınız.

Skimlinks’i Tıklama Başına Ödeme Ortaklık Programı Olarak Kullanmanın Temel Özellikleri:

Skimlinks PPC ortaklık programını kullanmanın başlıca nedenleri.

  • Ortak olarak Skimlinks platformundan elde edilen gelirin yüzde 75’ini alırsınız
  • Bir WordPress kullanıcısıysanız, aynı zamanda web sitesindeki Skimlink’lerle kolayca entegre olmanıza yardımcı olan eklentilerine de erişmenizi sağlar.
  • Kullanıcı ürün referanslarını otomatik olarak bağlı kuruluş bağlantılarına dönüştürme yeteneği

Skimlinks, ABD veya İngiltere’de banka hesabı olan yayıncılara Doğrudan Para Yatırma veya PayPal yoluyla ödeme olanağı sunar. ABD veya Birleşik Krallık dışındaysanız yalnızca PayPal ile ödeme olanağı sunarlar. Minimum ödeme 10$’dır ve Net-90 bazında çalışırlar.

İştirak Olarak Infolinkleri Kullanarak Nasıl Para Kazanılır?

Infolinks yönlendirme programını kullanarak yeni yayıncıları Infolinks’e yönlendirebileceğinizi ve 12 ay boyunca gelirlerinin %10’unu elde edebileceğinizi biliyor muydunuz? Evet, tavsiye programlarına katılarak bunu yapabilirsiniz.

Bunun yanı sıra, bağlı kuruluş olarak para kazanmak için tavsiye programlarını tanıtmak için kullanabileceğiniz çok çeşitli bannerlara da erişebileceksiniz.

İşte Infolinks’ten kazanç örneğimiz.

bilgi bağlantıları kazançları

Kısa ipucu:  Ayrıca, reklam kodunu katıldıktan sonraki 24 saat içinde yayına koyarsanız ve onaylanırsanız, altı ay boyunca her başarılı kayıttan %20 daha fazla gelir elde edebilirsiniz.

Neden Infolinkleri Kullanmalısınız?

Infolinks, web sitenizin trafiğinden para kazanmanız için size çok çeşitli reklam formatı birimleri sağlar ve Infolinks’in size sağladığı reklam formatlarından bazıları şunlardır;

  • Katlamalı
  • Ekran içi
  • Metinde
  • Makalede
  • Çerçevede
  • Giriş

Infolinks’in minimum ödeme eşiği 50$’dır ve ödeme şekli olarak PayPal, eCheck veya Payoneer gibi çeşitli ödeme seçeneklerine sahiptir. Ödeme alabilmek için kazancınızı PayPal’a alabilmek için en az 50$ veya daha fazla para kazanmanız gerekir.

Bu Infolinks Tıklama Başına Ödeme Ortaklık Programını Kullanmanın Faydalarından Bazıları:

İşte bu yüzden Infolinks PPC ortaklık programını kullanmalısınız.

  • Web sitenizde alaka düzeyi yüksek reklamlar göstermek için akıllı reklam birimi hedefleme sistemini kullanır
  • Binlerce reklamverenden oluşan büyük havuz
  • Infolinks, sitenizden para kazanmanız için çeşitli reklam biçimlerine erişmenizi sağlar
  • Ayrıca mobil trafiğinizden para kazanmanız için mobil reklamlar da sunar

4. Adblade


Adblade ppc'si

Sitenize yerleştirilen PPC reklamlarına aldığınız her tıklama için ödeme alacağınız Adblade içerik tarzı reklam platformu.

Adblade’i Ortak Olarak Kullanarak Nasıl Para Kazanılır?

Gerçek zamanlı raporlamadan gösterilen gösterim sayısı, tıklama oranı, işlem başına maliyet, tıklama başına maliyet vb. hakkında bilgi sağlamaya kadar her şeyi içeren mükemmel izleme ve raporlamaya sahip bir PPC bağlı kuruluş ağını tanıtmak istiyorsanız dünya çapındaki en iyi reklamverenlerin ilgisini çekerek gelirinizi artırmanıza yardımcı olacak Adblade’i seçmelisiniz.

Size borçlu olunan tutar 100$’ın altındaysa Adblade size ödeme göndermeyecektir ve ödeme yalnızca PayPal aracılığıyla yapılacaktır.

Neden Adblade Kullanmalısınız?

Adblade, içerik stiline dayalı reklamların standart görüntülü reklamlardan 3 kat daha fazla tıklama aldığını iddia ediyor; bu nedenle, ziyaretçilerinizin web sitesi reklamlarınız aracılığıyla oluşturduğu her tıklama için daha fazla ödeme almak istiyorsanız Adblade ağını deneyin.

Adblade Tıklama Başına Ödeme Ortaklık Programını Kullanmanın Başlıca Nedenleri:

İşte bu yüzden bu PPC ortaklık programını tercih etmelisiniz.

  • Dünyada yaygın olarak kullanılan tıklama başına ödeme siteleri (300.000’den fazla site, trafiğinden para kazanmak için Adblade’i kullanıyor)
  • Büyük reklamveren havuzu
  • Standart IAB birimlerinin yanı sıra Adblade’in tescilli Haber Bültenleri (3 kat daha iyi performans sağlayan birinci sınıf bir birimdir) dahil olmak üzere size mükemmel görüntülü reklam gereksinimleri sunar.
  • Gerçek zamanlı raporlamaya erişmenizi sağlar (böylece gösterim sayısını, tıklama oranını, işlem başına maliyeti, tıklama başına maliyeti vb. kolayca bulabilirsiniz)

İki tür ödeme seçeneği vardır: çek veya ACH doğrudan para yatırma. ACH aracılığıyla ödeme alıyorsanız en az 100$ kazanmış olmanız gerekir. Uluslararası banka havalesini seçerseniz, ödemenizi alabilmeniz için en az 250$ kazanmış olmanız gerekir.

Adblade, her takvim ayının sonunda 30 günlük net ödeme planı kullanır; bu, tüm Ağustos kazançlarınızın 1 Ekim’de, Şubat kazançlarınızın 1 Nisan’da vb. ödeneceği anlamına gelir.

5. Outbrain


beyin dışı ppc

Web sitenizin trafiğinden yüksek dönüşüm oranlarıyla para kazanmak için yerel bir reklamcılık platformu arıyorsanız, Outbrain ilk tercihiniz olmalıdır.

Ortak Olarak Para Kazanmak İçin Outbrain Nasıl Kullanılır?

Outbrain Engage, daha fazla para kazanmak için bloglarınız veya web siteniz aracılığıyla sponsorlu içeriği tanıtmanıza yardımcı olan bir ağ olarak kullanılabilecek premium PPC programlarından biridir.

Satış ortağı olarak para kazanmak için Outbrain’i kullanmanın bazı yolları şunlardır.

  • Sponsorlu içerik (parasını aldığınız içeriğe trafik çekebileceğiniz yer)
  • İzleyici değişimi
  • Benzer kitleler
  • Trafik şekillendirme
  • Yerel etkileşim sunucusu

Kazançlarınız gerçekten web sitenizin ne kadar trafik aldığına ve blogunuzda sunduğunuz sponsorlu içeriğe kaç kişinin tıkladığına bağlıdır. Bu kadar basit.

Neden Outbrain’i Kullanmalısınız?

Outbrain’i kullanmanın 1 numaralı nedeni, reklamlarınızı aşağıdaki şekillerde gösterebileceğiniz yerel reklamcılık sağlamasıdır;

  • “Feed İçi” reklamlar (Facebook veya Twitter feed’inizdeki sosyal ağlardaki haber feed’inizde görünen reklamlar)
  • Arama ve tanıtılan listeler (Google’ınızın üst kısmında veya kenar çubuğu içerik önerilerinde görünen reklamlar)
  • Önerilen makaleler (az önce okuduğunuz makalenin altında görünen reklamlar)
  • Video tabanlı içerik sağlıyorsanız video önerilerini de görüntüleyebilirsiniz.

Tüketicilerin %70’inin bir şirketi reklamlar yerine makaleler yoluyla tanımayı tercih ettiğini biliyor muydunuz? Outbrain’in bir cazibe gibi çalıştığı yer burası. Görüntülü reklamların veya şerit reklamların aksine, yerel reklamlar aslında reklamlara benzemez ve doğal olarak mevcut bazı içeriklere entegre edilir.

Outbrain Tıklama Başına Ödeme Ortaklık Programını Kullanmanın Temel Faydaları:

Outbrain PPC ortaklık programını düşünmek için bazı nedenler.

  • Rahatsız etmeyen PPC reklamlarını görüntülemek için yerel reklamcılık seçenekleri sunar
  • Outbrain dünya çapında milyonlarca kişi tarafından kullanılan sektör lideri reklam platformudur
  • Makale tabanlı reklamlara, mobil cihazlar için optimize edilmiş veya video içerikli reklamlara erişmenizi sağlar
  • Ayrıca pop-up reklamlar, yayın içi reklamlar, geçiş reklamları, makaleler gibi çeşitli yollarla web sitenizden para kazanmanızı da sağlar

İşte Outbrain hakkında bilmeniz gereken bazı ilginç istatistikler.

  • Dünya çapında 500 MİLYONDAN fazla kişiyle her ay 275 MİLYARIN üzerinde içerik önerisi ve
  • Outbrain trafiğinin %70’i organik önerilerden geliyor

6. Taboola


tabuola tıklama başına ödeme ortaklık programı

Taboola, şüphesiz, dünya çapında her ay 1,4 milyardan fazla tekil ziyaretçiye 450 milyarın üzerinde öneri sunan, en popüler reklam yayınlama ağlarından biridir.

Ortak Olarak Para Kazanmak İçin Taboola Nasıl Kullanılır?

Taboola yayıncı ağı, bağlı kuruluş olarak, uygulamalar ve haber bültenleri, web siteleri vb. dahil tüm çevrimiçi platformlarda tanıtımını yapmanıza yardımcı olarak para kazanmanıza olanak tanır.

Taboola yayıncı ağını aşağıdaki şekillerde para kazanmak için kullanabilirsiniz;

  • Sponsorlu içerik aracılığıyla
  • Sponsorlu videolar aracılığıyla

Hizmet ayının bitiminden 45 gün sonra aylık gelir taksitleri alabileceğiniz, zamanında ödemeler alacaksınız; bu, Ocak ayındaki gelirin 15 Mart’ta ödeneceği anlamına gelir.

Neden Taboola Kullanmalısınız?

Taboola’yı diğer TBM bağlı kuruluş programlarına göre kullanmanın 1 numaralı nedeni, video içeriğinizden kolayca para kazanabileceğiniz video reklamdan para kazanmanın yanı sıra çok çeşitli reklam birimleri sunmasıdır.

Bir video birimi eklemenin genellikle yayıncılara 3-9 ABD doları tutarında ek BGBM sağladığını biliyor muydunuz?

Taboola, URL’leri UTM kodlarıyla etiketleyerek kampanyalarınızın etkinliğini hesaplamanıza olanak tanıyan, Kullanıcı Ziyaret Değeri olarak bilinen benzersiz bir özellik sunar; böylece web sitelerinize daha fazla trafik çekebilir ve genel kazançlarınızı gerçekten hızlı bir şekilde artırabilirsiniz.

Taboola Tıklama Başına Ödeme Ortaklık Programını Düşünmenin Ana Nedenleri:

  • Kazançlarınızı hızlı bir şekilde artırmanıza yardımcı olmak için son derece bilgilendirici, eyleme dönüştürülebilir veri analizlerine, A/B testlerine ve uyarılara erişmenizi sağlar
  • İş ortağı ve üçüncü taraf sitelerle kolayca trafik alışverişi yaparak web sitenize kaliteli trafik çekebileceğiniz izleyici alışverişi yapma olanağı sağlar.
  • Ayrıca, PPC reklamlarını ve Taboola platformundan analizleri içerecek şekilde kendi video oynatıcınızı kolayca yerleştirebileceğiniz video içeriğinizden para kazanabilirsiniz.

Tüm komisyonlar size aylık olarak Payoneer hesabınıza ödenir (PayPal ödemelerine erişimleri yoktur) ve komisyonlarınızı hizmet ayının bitiminden 45 gün sonra alırsınız. Bu, örneğin Ağustos ayına ait gelirin 15 Ekim’de ödeneceği anlamına geliyor.

7. Adsterra


adsterra yeniden hedefleme

PPC reklamlarıyla hem web sitenizin masaüstü hem de mobil kullanıcılarından para kazanmak istiyorsanız, dünyadaki tanınmış PPC ağlarından biri olarak kabul edilen Adsterra’yı seçmelisiniz.

Affiliate Olarak Para Kazanmak İçin Adsterra Nasıl Kullanılır?

Adsterra ağ yönlendirme programına kaydolmanın EN BÜYÜK nedeni, yönlendirdiğiniz yayıncıların ürettiği gelirin %5’ini ÖMÜR BOYU kazanabilmenizdir, evet, burada adı geçen diğer PPC bağlı kuruluş ağları size bir yıl boyunca sağlarken Adsterra size ömür boyu tekrarlanan komisyon sağlar.

Kayıt işlemini tamamladığınızda (ücretsizdir), yeni yayıncıları ağlarına katılmaya göndermek için arkadaşlarınızla, ağınızla veya blogunuzla paylaşabileceğiniz benzersiz yönlendirme bağlantınızı alacaksınız. Yönlendirme kimliğinizi kullanarak başarılı bir şekilde katıldıklarında, gelirlerinin %5’i size ödenecektir.

Sitenizden Para Kazanmak İçin Neden Adsterra Kullanmalısınız?

Adsterra, masaüstü ve mobil cihazlar için görüntülü banner’lar, açılır reklamlar, geçiş reklamları, şınavlar, doğrudan bağlantılar ve kaydırıcı reklamlar dahil olmak üzere çeşitli reklam formatlarını destekler; böylece daha fazla para kazanmak için web sitenizin tıklamalarını artırmaya yönelik çok çeşitli seçeneklere sahip olursunuz.

Komisyon ödemeleri de zamanında, Net 15 bazında ayda iki kez ödeme yapacaklar ve ödeme tarihleri ​​her ayın 1 veya 2’si ve 16’sı veya 17’si olacak.

Adsterra size Bitcoin, Paypal, Banka havalesi, Webmoney ve Paxum gibi çeşitli ödeme seçenekleri sunar. Minimum ödeme tutarı Banka Havaleleri için 100$ ve 1000$’dır.

Adsterra Tıklama Başına Ödeme Programını Kullanmanın Avantajları:

İşte bu PPC programını kullanmanın birkaç avantajı.

  • Ödemeler ayda iki kez yapılır
  • Görüntülü banner’lar, popunder’lar, geçiş reklamları, şınavlar, doğrudan bağlantılar ve kaydırıcı reklamlar dahil olmak üzere birçok yoldan para kazanabilirsiniz.
  • Tüm reklam biçimleri için %100 doluluk oranı sunar (belirli bir süre için web sitenizde ödenen gösterimlerin sunulan gösterimlere oranıdır)
  • Nepalce, Hintçe veya İspanyolca dillerinde bir web siteniz olsa bile bu platformda herhangi bir dil engeli bulunmadığından Adsterra’yı kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • Adsterra’yı Infolinks, AdSense vb. diğer para kazanma yöntemleriyle birlikte sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Okuyun: Adsterra İncelemesi: Web Sitenizin Trafiğinden Para Kazanmanın En Kolay Yolu

8. MintClicks


nane tıklamaları ppc

MintClicks, web sitenizde oldukça kârlı ve son derece alakalı PPC reklamları sağlamak için otomatik anahtar kelime algılamayı ve eşleşen reklam dağıtımını kullanır, böylece web sitenizin kazançlarını kolayca artırabilirsiniz.

Ortak Olarak Para Kazanmak İçin MintClicks Nasıl Kullanılır?

Bu listede adı geçen diğer PPC bağlı kuruluş ağlarının çoğundan farklı olarak MintClicks, oluşturduğunuz her tıklama için para kazanmanıza olanak tanır.

Evet, burada listelenen sitelerin çoğu ya her başarılı kayıt için size ya da kazançlarının bir yüzdesini ödüyor, ancak MintClicks yayıncı hesabıyla, web siteniz aracılığıyla aldıkları her tıklama için web sitesi trafiği aracılığıyla para kazanabilirsiniz.

Ortaklık programlarına kaydolduğunuzda, web sitenizin trafiğinden para kazanmak amacıyla banner reklamları veya metin reklamları görüntülemek için kullanabileceğiniz benzersiz bir yönlendirme kimliği alacaksınız ve oluşturduğunuz her tıklama için ödeme alacaksınız. Bu kadar basit.

Neden MintClicks’i Kullanmalısınız?

MintClicks’teki reklamları kullanarak para kazanmanın yollarından bazıları şunlardır.

  • Metin reklamlar oluşturun
  • Banner reklamları oluşturun
  • Geçiş reklamlarını destekler
  • POP reklamlarını destekler

Ayrıca, web sitenizin trafiğinden gerçekten hızlı bir şekilde para kazanmak için reklam kodu stilini web sitenizin tasarımına ve şablonuna uyacak şekilde kolaylıkla özelleştirebilirsiniz.

Başlıca Sebepler Ve Avantajlar MintClicks Tıklama Başına Ödeme Ortaklık Programı:

  • Anında yayıncı hesabı kurulumu. Tek yapmanız gereken çevrimiçi kayıt formunu doldurmaktır ve artık hazırsınız
  • POP, Geçiş Reklamı, Metin Reklamları ve Banner Reklamları içeren çeşitli PPC reklam türlerini destekler (ve bunları web sitenizin tasarımıyla eşleştirmek istediğiniz şekilde özelleştirebilirsiniz)
  • Web sitesi olmadan tanıtım yapmak için en iyi tıklama başına ödeme ortaklık programlarından biridir
  • Web sitenizdeki genel tıklamalarınızı ve kazançlarınızı artırmanıza yardımcı olmak amacıyla size son derece alakalı PPC reklamları sağlamak için otomatik anahtar kelime algılamayı ve eşleşen reklam dağıtımını kullanır.

Ödemeleri 3 yoldan biriyle alacaksınız: Paypal, çek ve banka, böylece kişisel olarak beğendiğiniz ödeme yöntemini seçebilirsiniz.

9. Bidvertiser


teklif verenin PPC'si

Bidvertiser, PPC reklamları da dahil olmak üzere çeşitli reklam formatlarını yerleştirerek web sitelerinizden para kazanmak için kullanabileceğiniz doğrudan bir reklamcılık ağıdır.

Bidvertiser’ı Affiliate Olarak Kullanarak Nasıl Para Kazanılır?

Web sitelerinden araç çubuklarına, uzantılardan mobil uygulamalara, aramaya ve alan adlarına kadar her şeyden kelimenin tam anlamıyla para kazanabilirsiniz. Bu listede adı geçen diğer PPC ortaklık programlarından farklı olarak Bidvertiser’ın minimum ödeme limiti çok düşüktür. Yani siteniz 10$ dahi kazansa PayPal, Payza, banka havalesi ve çek gibi çeşitli seçeneklerle paranızı çekebilirsiniz.

Ayrıca, bir satış ortağı olarak daha fazla para kazanmak için tavsiye programlarını tanıtmak amacıyla size görüntülü banner’lar, açılır pencereler, kaydırıcılar, akıllı bağlantılar, XML ve programatik vb. dahil olmak üzere tonlarca reklam formatı sunar.

Neden Bidvertiser’ı Kullanmalısınız?

Bidvertiser, 10 yılı aşkın bir süredir görüntülü reklamcılık sektöründe yer alıyor ve dünya çapında binlerce reklamverene erişmenizi sağlıyor.

Bidvertiser, gerçek zamanlı optimizasyon modelleriyle dünya çapında masaüstü ve mobil cihazlar için %100 tam kapsamı garanti eder ve ayrıca birkaç dakika içinde web sitenizde Bidvertiser reklamlarını kullanarak tam anlamıyla para kazanmaya başlayabileceğiniz anında hesap kurulumu sunar.

Bu Bidvertiser Tıklama Başına Ödeme Ortaklık Programını Kullanmanın Özellikleri:

İşte bu yüzden Bidvertiser PPC ortaklık programını kullanmalısınız.

  • Yalnızca 10 ABD doları tutarında minimum eşik sınırı (böylece 10 ABD dolarının üzerinde kazansanız bile ödeme alırsınız)
  • PayPal, Payza, banka havalesi ve çek dahil olmak üzere çeşitli ödeme seçenekleri
  • Banner’lar, alttan açılır reklamlar, kaydırıcılar, doğrudan bağlantılar ve XML dahil olmak üzere seçebileceğiniz çok çeşitli reklam formatları. JSONP, programatik vb.
  • Anında ücretsiz kurulum
  • Her düzeyde web sitesi trafiğinden para kazanmanız için tamamen güvenli reklamlara erişmenizi sağlar

PPC/CPC Ortaklık Programlarından Daha Fazla Kazanmak İçin En İyi 3 İçeriden İpucu


PPC ortaklık yönetimi kolay bir iş değildir.  Ürün satarak para kazanabileceğiniz bağlı kuruluş pazarlamasının aksine  , PPC bağlı kuruluş programları, web sitenizden oluşturduğunuz her tıklama için ödeme alacağınız farklı bir şekilde çalışır.

İşte 2024 ve sonrasında web sitelerinden daha fazla gelir elde etmek için Tıklama Başına Ödeme ortaklık programlarını kullanmak isteyen her türden insan için kanıtlanmış birkaç ipucu.

1. TBM’nizi Artırın

TBM, reklamverenlerin daha fazla trafik (web sitesi tıklamaları olarak da bilinir) oluşturmak amacıyla anahtar kelimelerinin veya konularının her biri için belirli miktarda TBM teklif ettiği Tıklama Başına Maliyet anlamına gelir. Web sitenize PPC reklamları yerleştirerek gerçekten daha fazlasını elde etmek istiyorsanız, web sitenizin genel TBM’sini iyileştirdiğinizden emin olun.

  •  Yüksek TBM oluşturmak istiyorsanız oldukça karlı bir niş seçin  . Bankacılık, Otomobil, Sağlık, Emlak ve Konut Kredileri gibi her anahtar kelime başına en yüksek TBM’yi sağlayan sektörler vardır  . Bu, eğer bu tür sektörlerden herhangi birinde bir web sitesi işletiyorsanız, doğal olarak yüksek ücretli reklamları çekeceğiniz ve birisi reklamlarınızı tıkladığında tonlarca para kazanabileceğiniz anlamına gelir.
  • Doğru kitleyi hedefleyin. Daha fazla TBM elde etmek istiyorsanız muhtemelen ABD, İngiltere, Kanada, Avustralya vb. ülkelerdeki kitleyi hedeflemelisiniz. Bu tür ülkelerden (GSYH’nin çok yüksek olduğu) gelen web sitesi trafiği, Pakistan, Bangladeş ve benzeri ülkelerle karşılaştırıldığında size daha yüksek TBM sağlar.

2. Aşırıya Kaçmayın

Tıklama Başına Ödeme ortaklık programlarını kullanırken birçok insanın yaptığı en yaygın hatalardan biri, sitelerinde çok fazla reklam görüntülemeleridir (kenar çubuğu, alt bilgi, başlık bölümü, blog yazılarının içinde, ekranın üst kısmında ve benzeri gibi) .

Web sitenize çok fazla PPC reklamı yerleştirerek bunu abartıyorsanız, web sitenizin kullanıcı deneyimine zarar vermiş olursunuz (bu aynı zamanda web sitenizin genel yükleme sürelerini, bekleme süresini vb. de etkiler). Bu nedenle, daha fazla tıklama almak istiyorsanız sayfa başına yalnızca bir veya iki reklam seçmeye odaklanın.

3. Web Sitenizin Trafik Kaynakları Çok Önemlidir

web sitesi trafiği ppc

Tıklama başına ödeme yapan bağlı kuruluş programlarını kullanarak daha fazla para kazanmak söz konusu olduğunda, web sitenizin trafiğini nereden çektiğiniz çok önemlidir. Doğru anahtar kelimeleri hedefleyerek daha fazla arama motoru trafiği çekmeye odaklanırsanız daha fazla para kazanabilirsiniz.

Aksi takdirde trafiğinizi dönüştürmekte zorlanacaksınız, bu nedenle binlerce ziyaretçi alsanız bile web sitenizde kullanılan PPC reklamlarınızın hiçbirine zar zor tıklayacaktır. Bu nedenle, 2024 ve sonrasında PPC ortaklıklarında başarılı olmak istiyorsanız rastgele kaynaklardan trafik oluşturmak yerine nitelikli trafik kaynaklarına odaklanın.

PPC Tıklama Başına Ödeme Ortaklık Programları Hakkında SSS


Bu sayfada bahsedilen PPC ortaklık programlarını kullanmaya başlamadan önce aklınıza gelebilecek en önemli sorulardan bazıları şunlardır.

1. Tıklama Başına Ödeme Nedir?

Tıklama başına ödeme olarak adlandırılan PPC, potansiyel bir müşterinin reklamını her tıkladığında reklamverenin yayıncıya (web sitesi sahibi gibi) ödeme yaptığı bir tür çevrimiçi reklamdır.

Genellikle PPC bağlı kuruluş pazarlaması, reklamverenin reklamlarını sitenize yerleştirmeniz için size komisyon ödediği Taboola, Adsterra, AdSense vb. gibi birçok pazar yeri tarafından yaygın olarak yapılır.

2. Çoğu Bağlı Kuruluşun PPC Ortaklık Programlarında Yaptığı En Yaygın Hatalar Nelerdir?

Tüm trafik kaynakları eşit değildir. Burada bahsedilen PPC bağlı kuruluş programlarını kullanarak sitenizden para kazanmak istiyorsanız, Google gibi arama motorlarından mümkün olduğunca fazla trafik almaya çalışın.

Sosyal medya veya forumlardan trafik almaya odaklanmayın (sitenize yerleştirilen PPC reklamlarını tıklamakla gerçekten ilgilenen alakalı ziyaretçileri çekmediğiniz sürece).

3. PPC Reklamlarıyla Web Sitenizden Para Kazanmanın En İyi Yolu Nedir?

Her ne kadar PPC reklamlarıyla daha fazla kazanabileceğiniz tonlarca yol olsa da, 1 numaralı ipucu sitelerinize yüksek düzeyde alakalı trafik sağlamaktır. TBM’niz ve PPC’niz büyük ölçüde bir yayıncı olarak sitenizin ne kadar alakalı trafik aldığına bağlıdır. Ancak o zaman, reklamlarını sitenizde yayınlamak için alakalı reklamverenlerin ilgisini kolayca çekebileceksiniz.

Konu PPC kazancınızı artırmaya geldiğinde gerçekten önemli olan alaka düzeyidir. Doğru anahtar kelimelere odaklanarak alakalı web sitesi trafiğini getirebilirsiniz.

4. Tipik Tıklama Başına Ödeme Oranları Nelerdir?

PPC bağlı kuruluş programlarından kazandığınız para miktarı tamamen web sitenizin trafiğine ve içinde bulunduğunuz sektöre bağlıdır. Fitness, emlak veya kredi kartları sektöründeyseniz, PPC gerçekten çok yüksek olacaktır. Bu, eğer bu kadar rekabetçi endüstrilerdeyseniz çok kazanabileceğiniz anlamına gelir.

E-Ticaret web sitelerinin TO’su genellikle biraz daha düşük olurken, hizmet tabanlı endüstrilerin TO’su biraz daha yüksek olabilir. WordStream  , çeşitli sektörler için ortalama kriterleri gösteren ilginç bir anket yaptı  .

5. AdSense Tıklama Başına Ne Kadar Öder?

Google AdSense kesinlikle dünya çapında milyonlarca insanın reklamlarını göstermek için kullandığı en popüler reklam ağlarından biridir. Web sitenizden bir ziyaretçi AdSense reklamlarınızı tıkladığında, Google size reklamverenin ödediği tutarın %68’ini öder.

Peki AdSense her tıklama başına gerçekte ne kadar ödüyor? %68. Bu aynı zamanda nişiniz, anahtar kelimelerinizin karlılığı, TBM, web sitenizin trafik kaynakları, demografi vb. gibi çeşitli şeylere de bağlıdır.

2024’Te Kullanılacak En İyi Tıklama Başına Ödeme Ortaklık Programları Hakkında Son Düşünceler


Her ne kadar PPC bağlı kuruluş programları sunan çok çeşitli platformlar olsa da, bunlardan yalnızca birkaçı size mükemmel izleme, TBM başına yüksek değer, inanılmaz reklam seçenekleri havuzu vb. sunar.

Yukarıda belirtilen web sitelerinin tümü, web sitenizin trafiğinden kolayca para kazanmak için kullanabileceğiniz oldukça değerli tıklama başına ödeme ortaklık programları sağlar. Peki hala neyi bekliyorsun? Her birini inceleyin ve daha fazla para kazanmak için aralarından en iyilerini kullanmaya başlayın.

Listedeki favori tıklama başına ödeme ortaklık programlarından herhangi birini kaçırmışsak bize bildirin.

Erkan Gulhan

2024 Yılında Para Kazanmak İçin Kullanabileceğiniz En İyi Tıklama Başına Ödeme Ortaklık Programı

Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!