Adsterra İncelemesi: 2024’ün En İyi Adsense Alternatifi mi?

Adsterra İncelemesi: 2024'ün En İyi Adsense Alternatifi mi?
Adsterra İncelemesi: 2024'ün En İyi Adsense Alternatifi mi?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adsterra İncelemesi: Web Sitenizin Trafiğinden Para Kazanmanın En Kolay Yolu

Web sitenizin trafiğinden daha fazla para kazanmak ister misiniz? Daha iyi bir AdSense alternatifi mi arıyorsunuz? Cevabınız evet ise Adsterra tam size göre. Hem yayıncıların hem de reklamverenlerin daha geniş bir kitleye ulaşması ve daha fazla kar elde etmesi için en iyi platformdur.

Web sitenizin reklam gelirini artırmak için Adsense’ye alternatif arıyorsanız doğru yere geldiniz.

Veya markanızın ve ürünlerinizin daha fazla görünmesini sağlamanın en ucuz yolunu arayan bir reklamverensiniz.

Bu yazıda, hem reklamverenler hem de yayıncılar için mükemmel bir platform olan Adsterra’nın derinlemesine bir incelemesini sunacağım.

Bu incelemede Adsterra’nın tüm önemli ayrıntılarını, avantajlarını, nasıl başlayacağınızı, artılarını, eksilerini ve alternatif seçenekleri keşfedeceksiniz.

Adsterra İncelemesi: 2024’ün En İyi Adsense Alternatifi mi?

Adsterra incelemesi

Adsterra nedir?

2013 yılında kurulan Adsterra, kullanıcı dostu arayüzü ve çeşitli para kazanma seçenekleriyle hızla popülerlik kazandı. Adsterra, işletmelerin ürünlerini veya hizmetlerini çeşitli reklam formatları aracılığıyla sergilemesine olanak tanırken, yayıncıların da web sitelerinden para kazanabilmesine ve etkin bir şekilde trafiğe çıkabilmesine olanak tanır.

Adsterra’nın yayıncılara reklam yayınlamaya başlamak için herhangi bir minimum trafik gereksinimi yoktur ve sektördeki en yüksek TBM oranlarından birini sunar.

İşte Adsterra ile ilgili bazı istatistikler

  • Ayda 30 milyar gösterim
  • Kapsanan 248 Coğrafya
  • 15’ten fazla doğrudan yayıncı
  • 20.000’den fazla başarılı kampanya
adsterra'ya katılma nedenleri

AdSense’e daha iyi bir alternatif arıyorsanız Adsterra mükemmel bir seçimdir. Ayrıca reklamlarını daha geniş bir kitleye ulaşmak isteyen kişiler için de mükemmel bir platformdur.

Adsterra’da kötü amaçlı reklamlara izin verilmez . Kötü amaçlı yazılımlar, yönlendirmeler, istenmeyen indirmeler ve uyarılar kesinlikle yasaktır.

Adsterra Medya Kiti

Adsterra’dan para kazanmaya başlamak için gerekenler

Adsterra yayıncılık platformundan onay almanız gereken birkaç şey var.

  • Sitenizde içerik bulunmalıdır. Şantiyelerde içeriği bulunmayan siteler uygun değildir.
  • Sitenizde çok fazla reklam BULUNMAMALIDIR; yani tek sayfada 15+ banner ve 5+ pop içeren siteler onaylanmaz.
  • İngilizce olmayan bir blogunuz olsa bile Adserra reklamlarını yayınlamaya devam edersiniz.
  • Adsterra’nın trafik hacmi açısından herhangi bir kısıtlaması yoktur. Son zamanlarda trafik hacmiyle ilgili politikalarını değiştirdiler ve artık küçük web sitelerini bile kabul ediyorlar. Web sitenizin Adsterra Network’te onaylanması için trafik kaliteniz önemlidir.

Bir yayıncı veya reklamveren olarak size neler sunabileceğini öğrenmek için Adsterra incelemesini tartışalım.

Adsterra Reklam Ağını Kullanmanın 4 Faydası

1. Anında gelir ve Yüksek BGBM oranları

Her türlü trafikten para kazanabilirsiniz: yalnızca Facebook sayfalarından değil, her türlü sosyal medyadan. Smart Direct bağlantısıyla her türlü trafikten para kazanabilirsiniz.

Adsterra Direct Link (ayrıca: Smart Direct Link), yayıncılara ve web yöneticilerine yönelik bir para kazanma reklam birimidir. Herhangi bir görsel formatı yoktur, sadece URL’si vardır.

Bu benzersiz URL’yi Adsterra’dan talep edersiniz ve ardından herhangi bir yere koyarsınız: web sayfanıza, mobil uygulamanıza veya sosyal trafiğe.

Kodu web sitenize, Facebook sayfanıza veya blogunuza yerleştirmeniz ve bir ziyaretçi reklamı her gördüğünde veya tıkladığında para kazanmanız yeterlidir. Bu kadar basit.

Adsterra ağı ile sadece anlık gelir elde etmekle kalmayacak, aynı zamanda sektörün en yüksek BGBM oranlarına da sahip olacaksınız.

Bin başına maliyet (BGBM), bir web sayfasındaki 1.000 reklam gösteriminin fiyatını ifade eder. Bir web sitesi yayıncısı 1 ABD Doları BGBM ücret alıyorsa, reklamverenin, reklamının her 1000 gösterimi için 1 ABD Doları ödemesi gerekir.

Adsterra ile %100 doluluk oranlarıyla her reklam gösteriminden para kazanabilirsiniz.

Örnek: Günde 10.000 ziyaretçi ve toplam 20.000 sayfa görüntüleme alıyorsanız ve 2 ABD Doları tutarında BGBM oranı elde ediyorsanız, kazancınız – 20000/1000 = 20 BGBM x 2 ABD Doları = günlük 40 ABD Doları olabilir.

Günde 40$, yani Adsterra gibi tek bir kaynaktan ayda ortalama 1200$ hiç de kötü bir gelir DEĞİLDİR. Daha fazla aylık gelir elde etmek için yüksek trafikli bir web sitenize veya Facebook sayfanıza sahip olduğunuzdan emin olmanız yeterlidir.

2. Çoklu reklam formatları

Adsterra’da, Adsterra’da aşağıdakileri içeren çok çeşitli reklam biçimlerine sahip olursunuz :

Video Reklamlar (VAST) – kısa bir videoyu ana içerikten önce görünen bir reklam olarak gösterebilirsiniz. AdSterra ya VAST/VPAID etiketlerinizi kullanır ya da videolarınızı Fluid Player gibi bir WordPress video eklentisi oynatıcısını kullanarak barındırır.

Yerel Reklamlar – Yerliler, editoryal formatta markalı içeriktir. Örneğin yerliler, ortak sitelerden makaleler içeren bannerlar şeklinde sunuluyor.

Social Bar – Social Bar reklamları, yayıncıların en yüksek BGBM’leri elde etmesine yardımcı olur ve reklamverenler (sıradan Web Push’a kıyasla) 10 kat ila 30 kat daha fazla TO’ya ulaşır. Tam özelleştirmeye sahip olursunuz; bu, reklam öğelerinin isteklerinize ve hedeflerinize bağlı olarak herhangi bir biçimde olabileceği anlamına gelir.

Social Bar, web içeriğini engellemeyen dinamik iFrame’ler kullanır. Basit iFrame’ler boş bir şekilde açılırken diğer sayfa içeriği tıklanamaz durumda kalır. Adsterra reklam öğelerinin içindeki Dinamik iFrame, web sitesi kullanıcılarının web sitesinde gezinirken ve içeriği özümserken reklamları tıklamasına, genişletmesine ve daraltmasına olanak tanır.

Reklamları 3 basit adımda ayarlamak için Adsterra’yı nasıl kullanacağınız aşağıda açıklanmıştır.

  1. Adsterra pikselini sitenize veya blogunuza yerleştirin
  2. Yüksek dönüşüm sağlayan açılış sayfalarınızı sağlayın ve
  3. Kar elde etmeye başlayın
Adsterra Medya Kiti

Adsterra ayrıca en popüler banner boyutlarını da sunmaktadır: 160*600, 300*250, 728*90, 468*60, 800*440, 320*50.

3. Otomatik Self Servis Platformu (SSP)

Otomatik SSP, kampanyalarını kolayca yönetmelerine olanak tanıyan kusursuz ve kullanıcı dostu bir arayüz sağlayarak reklamverenlere ve yayıncılara güç verir. Bu otomatik sistem, gereksiz karmaşıklıkları ortadan kaldırarak kampanya oluşturma aşamasından performansın izlenmesine kadar tüm süreci kolaylaştırır.

Reklam kampanyalarınızı gerçek zamanlı olarak başlatabilir, değiştirebilir ve takip edebilirsiniz. Gezinmeyi kolaylaştıran, önemli ölçümler ve performans göstergelerine kapsamlı bir genel bakış sunan sezgisel bir kontrol paneline sahip olursunuz.

Reklamverenler hedefleme tercihlerini, bütçe tahsislerini ve reklam öğelerini zahmetsizce ayarlayarak etkili bir reklam stratejisi sağlayabilirler.

Adsterra Otomatik Self Servis Platformu

4. Yüksek kaliteli reklamverenler

Adsterra, bloglarınızda, sitelerinizde veya Facebook sayfalarınızda reklam gösterecek yüksek kaliteli reklamverenleri çekmek için yeniden hedeflemeyi kullanır.

Yeniden hedefleme şu şekilde çalışır (Adsterra ekibi tarafından tasarlanmıştır).

Adsterra-Yeniden Hedefleme özelliği

Yeniden hedefleme özelliği, Adsterra reklamlarından daha fazla para kazanmanıza olanak tanır ve sitelerinizde reklam göstermeleri için alaka düzeyi yüksek ve kaliteli reklamverenlerin ilgisini çekersiniz.

5. Akıllı Yapay Zeka Destekli Optimizasyon Aracı

Adsterra’nın Yapay Zeka Optimizasyon aracı, kalıpları, eğilimleri ve kullanıcı davranışlarını belirlemek için geniş veri kümelerini sürekli olarak analiz eder. Sonuç, web sitenizin trafiğini analiz eden ve hedef kitlenize uygun en yüksek BGBM’li reklamları seçen dinamik ve uyarlanabilir bir optimizasyon sürecidir.

Yapay Zeka Destekli Optimizasyon Aracı

6. Reklamverenler için mutlak mutluluk

Adsterra yalnızca yayıncılarla sınırlı DEĞİL, aynı zamanda reklamverenlerle de sınırlıdır.

Bir reklamveren olarak, Adsterra reklam platformuyla 15.000’den fazla doğrudan yayıncıya anında erişebileceksiniz. Çevrimiçi görünürlüğünüzü artırmak için reklam kampanyalarınızı kolayca planlayın, başlatın, yönetin ve analiz edin.

Sınırlı bir bütçeyle reklam kampanyalarınızı görüşmek üzere Adsterra profesyonellerinden ücretsiz danışmanlık istemek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Adsterra destek ekibinden ücretsiz danışmanlık talebinde bulunduktan sonra, doğrudan hesabınızdan para yatırabilirsiniz ( Reklamverenler için minimum para yatırma tutarı 100$’dır ).

Reklamverenlerin ödeme yöntemleri artık Visa/Mastercard, Paxum, Capitalist, PayPal, Webmoney ve Banka Havalesi’ni içeriyor.

Bir reklamveren olarak reklamlarınızın yayınlanması için teklif vermeye başlamanız gerekir.

Adsterra çeşitli fiyatlandırma modelleri sunar: BGBM, TBM, CPA, CPI, CPL, GZT ve RevShare .

BGBM en etkili reklam fiyatlandırma modeli olarak kabul edilir. Tüm Reklamverenler, Adsterra yayın platformuna reklam yerleştirmek için tekliflerini sunar. Gösterim en yüksek teklifi verene gider ve reklamı yayıncının sayfasında (yani blog, web sitesi veya Facebook sayfası) sunulur.

Adsterra genellikle hem mobil hem de masaüstü kullanıcılar için popunder reklamlarla “özel yeniden hedefleme” sunar. Bu yöntem hedef kitlenize agresif olmayan ancak çok etkili bir şekilde ulaşacaktır.

Adsterra reklam platformunu kullanarak reklamlarınızı sergilemek için görüntülü banner’ları da kullanabilirsiniz.

Adsterra ile çeşitli kampanyaları nasıl yürüteceğinizi ve optimize edeceğinizi gösteren ayrıntılı bir videoyu burada bulabilirsiniz.

Reklamverenler İçin Adsterra'ya Katılım: Başarılı Çevrimiçi Reklamcılık Kampanyaları Nasıl Başlatılır?

Adsterra’ya Nasıl Başlanır?

İster yayıncı ister reklamveren olun, Adsterra’ya kaydolmak ilk adımdır. Her iki rol için de süreç boyunca size rehberlik edeyim.

Adsterra’ya Yayıncı olarak kaydolun

Adım 1 – Yayıncı Olarak Kaydolun

Adsterra platformunda yayıncı olarak kaydolun seçeneğine tıklayın.

yayıncı olarak kaydolun

Adım 2 – Ayrıntıları gönderin

Bir yayıncı olarak süreci tamamlamak için gerekli tüm ayrıntıları doldurun.

ayrıntıları gönder

Kaydolduktan sonra Adsterra size bir onay e-postası gönderecektir. E-postanızı onayladıktan sonra hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

Adım 3 – Web Sitenizi Ekleyin

İlk web sitenizi eklemek için “Web Sitesi Ekle” düğmesine tıklayın.

Web sitenizi ekleyin

Bir açılır pencere görünecektir. Web sitenizi ekleyin, web sitesi kategorisini seçin ve web sitenizde kullanılacak reklam formatlarını seçin.

Web sitesi ayrıntıları ekle

Ekle butonuna tıkladığınızda web siteniz onaya gönderilecektir.

Adım 4 – Web sitenizi doğrulatmak

Web sitenizin durumunu web sitesi sayfasından kontrol edebilirsiniz. Doğrulama tamamlandıktan sonra durum, beklemede durumundan onaylandı durumuna geçecektir.

web sitesi doğrulama durumu
onaylanmış durum

5. Adım – Reklam Kodunu Uygulayın

Kod komut dosyasını içeren bir e-posta alacaksınız. Kod komut dosyasını yayıncınızın hesabından da alabilirsiniz.

Sol tarafta kodu nereye yerleştireceğinize ilişkin talimatları bulacaksınız.

reklam kodunu kopyala

Bu kadar.

Birden fazla web sitesi eklemek için aynı işlemi uygulayabilirsiniz.

Adsterra’ya Reklamveren olarak kaydolun

Adsterra, sınırlı bir bütçeyle çevrimiçi olarak daha geniş bir kitleye ulaşmak amacıyla işletmenizi, uygulamanızı veya ürününüzü tanıtmak için SSP’yi (Self Servis Platformu) sunar.

Temelde nasıl çalıştığı aşağıda açıklanmıştır.

ssp

İşte SSP’nin faydaları:

  • Reklam kampanyası oluşturma sürecinizi hızlandırabilirsiniz
  • Reklam kampanyası ayarlarınızın kontrolü %100 sizde olacak
  • Reklam performansınızı her yerleşimde kolaylıkla izleyebilirsiniz

Adsterra’ya reklamveren olarak kaydolmak için bu adımları takip edebilirsiniz.

Adım 1 – Reklamveren olarak kaydolun

Adsterra platformunda reklamveren olarak kaydolun seçeneğine tıklayın.

reklamveren olarak kaydolun

Adım 2 – Ayrıntıları gönderin

Bir reklamveren olarak süreci tamamlamak için gerekli tüm ayrıntıları doldurun.

Reklamveren ayrıntıları

Kaydolduktan sonra Adsterra size bir onay e-postası gönderecektir. E-postanızı onayladıktan sonra hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

Adım 4 – Hesabınıza giriş yapın

Giriş yaptığınızda, bir katılım videosu bulacaksınız. Reklamlarınızı yayınlamaya başlamak için videoyu kullanabilirsiniz.

Adsterra karşılama ekranı

Adım 5- Bir ödeme yöntemi seçin ve bakiyenize para ekleyin.

Adım 6 – Kampanyanızı oluşturun. Ayrıca bir yöneticiden yardım alabilirsiniz.

Adım 7 – Dönüşüm izleyicinizi optimum performans için yapılandırın.

Reklamverenlere yönelik aşağıdaki Adsterra katılım videosunu izliyorsunuz.

Reklamverenler için Adsterra'ya Katılım

Adsterra Müşteri İncelemeleri, Derecelendirmeleri ve Görüşleri

Müşterilerden gelen ClickMagick incelemelerini ve referanslarını paylaşacağım.

Trustpilot’ta Adsterra müşteri derecelendirmesi;

Adsterra, Trustpilot’ta 4,3 yıldız puanı aldı. 500’den fazla kullanıcı derecelendirmesini gönderdi; bunların %81’i Adsterra’ya toplam 5 yıldız verdi.

Trustpilot'ta Adsterra müşteri derecelendirmesi;

İşte Trustpilot’taki bazı müşteri yorumları

Rahat, değerlendirmesini “çok net, çok iyi yapılandırılmış” diyerek paylaştı .

Adsterra'da Rahat incelemesi

Herry, Adsterra’nın Adsense’ye daha iyi bir alternatif olduğunu belirterek, “En İyi Adsense Alternatifi” dedi.

adsterra hakkında herry incelemesi

Olumsuz geri bildirimleri incelerken Abhijit’in hayal kırıklığını ifade eden yorumuyla karşılaştım: “Adsterra tam bir aldatmacadır.”

adsterra'da abhijit incelemesi

Reddit’te bir kullanıcının Adsterra’yı kullandıktan sonra web sitesinin saldırıya uğradığını bildirdiği benzer bir konu ile karşılaştım .

Adsterra'daki Reddit konusu

Genel olarak Adsterra hakkında olumlu eleştiriler buldum. Çoğu kişi Adsterra’nın Google Adsense’ye göre daha iyi bir alternatif olduğunu ve daha iyi gelir sağladığını belirtiyor.

Birkaç müşteri ayrıca hesabın askıya alınması, zayıf destek ve Adsterra ile ilgili Kötü Amaçlı Yazılım sorunları gibi sorunları da bildirdi.

Adsterra Ödeme Politikası

Banka Havalesi, PayPal ve daha fazlası gibi çeşitli seçenekler arasından bir ödeme yöntemi seçebilirsiniz.

Minimum eşik limiti olan ödeme seçeneklerinin ayrıntılarını burada bulabilirsiniz.

  • Webmoney: 5$
  • Yolcu sayısı: 5$
  • Paypal’da: 5$
  • Bitcoin: 100$
  • Paypal: 100$
  • Bağ: 100$
  • Banka Havalesi: 1.000$

Gördüğünüz gibi webmoney ve paxum için minimum eşik limiti yalnızca 5$’dır.

Adsterra Fiyatlandırması

Adsterra, yayıncılarından hiçbir ücret talep etmez; bunun yerine tüm maliyetler reklamverenlere aktarılır. Bu sebepten dolayı Adsterra’yı deneyebilirsiniz.

Müşteri desteği

Adsterra güvenilir müşteri desteği sunar.

Araştırmamda, destekten memnuniyetsizliğini ifade eden bir avuç müşteri yorumu buldum; çoğunluğu destek ekibinin sağladığı yardımdan memnundu.

Adsterra hesabınız ve kampanyalarınızın yürütülmesi konusunda genel yardım için destek alabilirsiniz.

Adsterra destek modu şunları içerir:

1. Kişisel Hesap Yöneticisi: kişiselleştirilmiş destek ve rehberlik sağlayan özel bir Kişisel Hesap Yöneticisinin iletişim bilgilerini alırsınız .

2. Canlı Sohbet: Destek temsilcileriyle gerçek zamanlı görüşmeler yapmanızı sağlayan ve hızlı yardım sağlayan 7/24 canlı sohbet özelliğine sahip olursunuz.

3. Skype: Reklamlarınızı veya kampanyalarınızı yayınlamak için destek ekibiyle Skype aracılığıyla bağlantı kurabilirsiniz; bu, doğrudan iletişim ve sorun çözme için ek bir yol sunar.

4. Biletler: Belirli sorgular veya sorunlar için destek biletleri gönderebilir ve destek ekibinden yapılandırılmış yanıtlar alabilirsiniz.

5. E-posta: Ayrıntılı endişeleriniz için daha resmi ancak etkili bir iletişim aracı sağlayarak destek ekibine e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz.

6. Kapsamlı Yardım Dosyaları ve Kılavuzları: Adsterra size yardım dosyaları ve kılavuzlar gibi kaynaklar sağlar, kendi kendine yardım seçenekleri ve platformda bağımsız olarak gezinmeniz için kapsamlı bilgiler sunar.

Adsterra’nın Artıları ve Eksileri

Artıları ve eksileri hakkında konuşmadan bir incelemeyi tamamlayamam ve bu Adsterra inceleme yazısı da bir istisna değildir. İşte Adsterra’nın bazı artıları ve eksileri.

Artıları:

    • En iyi Google AdSense alternatiflerinden biridir.
    • Hem masaüstü hem de mobil reklamlar sunar (böylece web sitenizin trafiğinden daha fazla para kazanma şansınızı artırabilirsiniz).
    • Çok çeşitli reklam görüntüleme seçenekleri sunar: Popunder Social Bar (yeni!), Sayfa İçi Push Reklamlar, Banner Reklamlar, Yerel Reklamlar, Videodan önce gösterilen video (VAST) ve Doğrudan Bağlantı.
    • Ayrıca AdSense’in aksine popüler Facebook ve diğer sosyal medya sayfalarınızdan (yüksek trafiğe sahip) para kazanabilirsiniz.
    • Adsterra çok çeşitli ödeme seçenekleri sunar. Yayıncılar için: PayPal, Bitcoin, Webmoney, Paxum, Banka Havalesi, Bitcoin, Tether. Reklamverenler için: WebMoney, Paxum, PayPal, Banka Havalesi, Capitalist, Bankacılık Kartları (sürekli genişliyor)
    • Minimum ödemeler gerçekten çok düşük: Webmoney ve Paxum için yalnızca 5$
    • Adsterra’nın trafik hacmi açısından herhangi bir kısıtlaması yoktur. Web sitenizin Adsterra Network’te onaylanması için asıl önemli olan trafik kalitenizdir
    • Bir reklamverenseniz, Adsterra size sınırlı bir bütçeyle daha geniş kitlelere ulaşmanız için en etkili reklam formatlarını sunabilir ve yeniden hedefleme özelliği, sektörünüzde daha fazla müşteriyle bağlantı kurmanıza yardımcı olur.

Eksileri:

    • Bazı ödeme yöntemlerinde belge onayı gerekir
    • Henüz demografik hedefleme yok

En İyi 3 Adsterra Alternatifi

İşte deneyebileceğiniz 3 Adsterra alternatifi.

1. Medya.net

Ucuz görünümlü ve dolandırıcı reklamlar sunmayan iyi bir reklam programı arıyorsanız Media.Net mükemmel bir seçenektir.

Media.net’in sunduğu reklamlar zarif bir şekilde tasarlanmıştır ve tıklama oranının (TO) artmasına katkıda bulunur. Media.net’in anahtar kelime engelleme özellikleri, blog tasarımınıza uygun, güzel tasarlanmış anahtar kelime dilimleri ekler.

Bu yayınlama platformunu kullanarak web sitenizdeki her gösterimi tek bir reklam etiketiyle otomatik olarak optimize edebilirsiniz.

Media.net minimum gereksinimleri

      • Ayda 10 bin sayfa görüntüleme
      • İçerik İngilizce olmalıdır
      • Kaliteli ve özgün içerik
      • Yetişkinlere uygun içerik yok

2. Mediavine

Mediavine, reklam kazancınızı artırmak için web sitenizde alaka düzeyi yüksek reklamlar göstermenize yardımcı olan tam hizmetli bir reklam yönetimi platformudur.

Mediavine kazançları trafiğe değil toplam reklam gösterimlerinize bağlıdır. Reklam teknolojileri hafiftir, dolayısıyla yavaş yüklenen sayfa sorunlarıyla karşılaşmanıza gerek kalmaz.

Mediavine Minimum Gereksinimler

      • Önceki 30 günde 50.000 oturum
      • Uzun biçimli içerik
      • herhangi bir nişte orijinal içerik
      • Adsense’de iyi durumda

3. Bilgi Bağlantıları

Infolinks, dünya çapında 100.000’den fazla yayıncı tarafından yaygın olarak kullanılan bir reklam yayınlama ağıdır.

Infolinks, sitenizin içeriğiyle bağlamsal olarak alakalı reklamlar görüntüleyen, iyi bilinen bir satır içi metin reklamcılık ağıdır. Infolinks, içeriğinizdeki belirli anahtar kelimeleri otomatik olarak tıklanabilir reklam bağlantılarına dönüştürür ve bu reklamlara yapılan her tıklama için para kazanırsınız.

Infolinks’in en önemli avantajlarından biri, web sitenizden para kazanmaya başlamak için minimum aylık trafik gereksiniminin olmamasıdır. Dolayısıyla, web siteniz ister az ister önemli miktarda trafik alsın, Infolinks aracılığıyla yine de gelir elde etmeye başlayabilirsiniz.

Infolinks Minimum Gereksinimleri

      • Yetişkinler, kumar, ırk, cinsiyet, din, ulusal köken, fiziksel engellilik ve cinsel yönelimle ilgili sitelere izin verilmez.
      • Sayfa görüntülemeleri veya ziyaretçiler için minimum gereksinim yoktur.

Adsterra Hakkında SSS

Sitemden para kazanmak için Adsterra’yı kullanmaya nasıl başlayabilirim?

Öncelikle yayıncı olarak kayıt olmanız gerekmektedir. Hesap durumunuzu öğrenmek genellikle 48 saat kadar sürer. Reklamveren olmak için gösterimler için teklif vermeniz gerekir. Bu bağlantıyı kullanarak reklamveren olarak ücretsiz danışmanlık alabilirsiniz  .

Adsterra’nın minimum ödeme limiti nedir?

Adsterra’yı kullanmanın en güzel yanı, her iki haftada bir ödeme alabilmeniz ve çok çeşitli ödeme seçeneklerinin olmasıdır. Minimum ödemeler gerçekten çok düşük: PayPal, Webmoney ve Paxum için yalnızca 5$.

Adsterra müşteri desteği ne kadar iyi?

Her giriş hesabı, kişisel hesap yöneticinizin iletişim bilgilerinin yanı sıra iş e-postasını da içerir; böylece Adsterra ile ilgili herhangi bir yardıma ihtiyacınız olduğunda onunla iletişime geçebilirsiniz. Hesap sorunlarınızla ilgili çözümler almak için destek bildirimlerini de artırabilirsiniz.

Adsterra tıklama başına ne kadar ödüyor?

TBM, trafik kaliteniz, tıklama oranınız (TO) ve web sitesi ziyaretçilerine sunulan promosyon malzemelerinin alaka düzeyine göre belirlenir. Adsterra’da TBM 0,001$’dan başlar ve 1$’ın üzerine çıkar.

Çevrimiçi para kazanmak için önerilen kaynaklar:

Adsterra incelemesi 2024 hakkında son düşünceler

2013 yılında başlatılan Adsterra, dünyanın en hızlı büyüyen CPM reklam ağlarından biridir. Yalnızca çok çeşitli reklam formatları sunmakla kalmaz, aynı zamanda ziyaretçilerinizden daha fazla para kazanmanıza yardımcı olmak için en yüksek BGBM oranlarını da sunar.

Sitenizde, blogunuzda veya Facebook sayfalarınızda reklam göstermek için en kolay ve etkili yayınlama platformunu arıyorsanız Adsterra sizin için doğru seçimdir.

Peki siz bu Adsterra incelemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Hoşuna gitti mi? Ziyaretçilerinizden anında gelir elde etmeye başlamak için bunu deneyecek misiniz? Sormak istediğiniz bir şey var mı? Yorumlarda bana bildirin.

Erkan Gulhan

Adsterra İncelemesi: 2024’ün En İyi Adsense Alternatifi mi?

Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!